Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
20.09.2021.

NAPAPIJRI FW21: Povratak brenda originalnom nasleđu

I ove sezone budite spremni za nove izazove u novoj NAPAPIJRI kolekciji. Od moćnih Dolomita do inspirativnog Nepala, NAPAPIJRI FW21 kolekcija slavi lepotu življenja na otvorenom kroz boje, oblike i materijale koji oživljavaju autentičnu vezu brenda sa prirodom. Od 100% reciklažne, C2C Gold Certified® serije, najnaprednijeg svetskog standarda za bezbedne, cirkularne i odgovorne materijale i proizvode, do ponude koja u svom sastavu sadrži vunu sa certifikatom NATIVA®, FW21 kolekcija spaja urbanu estetiku, inovacije, funkcionalnost i udobnost podržavajući posvećenost brenda održivoj modi.

 

 

Da, NAPAPIJRI i ove sezone ostaje okrenut budućnosti i promociji širenja filozofije brenda – Choose Future. To je i način na koji NAPAPIJRI igra svoju ulogu u društvu.

NAPAPIJRI stil – bezvremenski, autentičan i jedinstven

 

Čisti, jasni oblici i svetlost planina određuju karakter, dizajn, materijale i boje nove kolekcije. Paleta boja slavi prirodu i moćne nijanse nepalskog pejzaža kroz ponudu artikala u svetlo zelenoj boji, boji pustinjskog peska, narandžastoj i curry žutoj u kombinaciji sa svetlo ružičastim, crvenim i plavim tonovima.

 

Jakne su veliki fokus i ove kolekcije i jedan od najvažnijih osvrta na ponovno otkrivanje iskonske estetike brenda. Najpoznatija među njima je RAINFOREST jakna.

 

 

NAPAPIJRI nas je još jednom oduševio print i klasik verzijama omiljene Rainforest jakne kroz apsolutnu dominaciju detalja i jedinstvenog printa.

 

NAPAPIJRI RAINFOREST. Our Icon, Our Nature.

 

Udoban, savremen i svestran zimski saveznik, u potpunosti bez krzna i perja, zahvaljujući Thermo-Fibre™ punjenju, inovativnoj tehnologiji koja reguliše toplotu i u potpunosti menja punjenje perjem. Slavi anorak kao vrhunski stil NAPAPIJRI outwear ponude.

 

Ista udobnost, ista toplina, isti nepogrešivi duh otkrića, nepogrešivo spaja modu i funkcionalnost. Simbol pozitivnog duha i konstantne potrage za udobnošću, savršena zaštita od kiše i vetra, sa i bez džepova. Sa Rainforestom priroda je naše igralište gde svakodnevno pronalazimo inspiraciju i stvaramo autentične veze.

 

 

Iskaži svoj stil kroz moderne i bezvremenske NAPAPIJRI komade i aksesoare različitih inspirativnih boja i prepoznatljivog dizajna na koji ne možeš da ostaneš ravnodušan. Uz NAPAPIJRI ponudu iz nove kolekcije budi ikona stila i kombinuj autfite u kojima ćeš se osećati urbano i moderno.

 

Želiš da vidiš više? Modele iz nove NAPAPIJRI kolekcije možeš pronaći u Buzz šopovima u TC Galerija Beograd i TC Delta Planet Niš ili naručiti online.

 

Buzz tim

Slični članci