Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
20.09.2021.

NAPAPIJRI FW21: Povratak brenda originalnom nasleđu

I ove sezone budite spremni za nove izazove u novoj NAPAPIJRI kolekciji. Od moćnih Dolomita do inspirativnog Nepala, NAPAPIJRI FW21 kolekcija slavi lepotu življenja na otvorenom kroz boje, oblike i materijale koji oživljavaju autentičnu vezu brenda sa prirodom. Od 100% reciklažne, C2C Gold Certified® serije, najnaprednijeg svetskog standarda za bezbedne, cirkularne i odgovorne materijale i proizvode, do ponude koja u svom sastavu sadrži vunu sa certifikatom NATIVA®, FW21 kolekcija spaja urbanu estetiku, inovacije, funkcionalnost i udobnost podržavajući posvećenost brenda održivoj modi.

 

 

Da, NAPAPIJRI i ove sezone ostaje okrenut budućnosti i promociji širenja filozofije brenda – Choose Future. To je i način na koji NAPAPIJRI igra svoju ulogu u društvu.

NAPAPIJRI stil – bezvremenski, autentičan i jedinstven

 

Čisti, jasni oblici i svetlost planina određuju karakter, dizajn, materijale i boje nove kolekcije. Paleta boja slavi prirodu i moćne nijanse nepalskog pejzaža kroz ponudu artikala u svetlo zelenoj boji, boji pustinjskog peska, narandžastoj i curry žutoj u kombinaciji sa svetlo ružičastim, crvenim i plavim tonovima.

 

Jakne su veliki fokus i ove kolekcije i jedan od najvažnijih osvrta na ponovno otkrivanje iskonske estetike brenda. Najpoznatija među njima je RAINFOREST jakna.

 

 

NAPAPIJRI nas je još jednom oduševio print i klasik verzijama omiljene Rainforest jakne kroz apsolutnu dominaciju detalja i jedinstvenog printa.

 

NAPAPIJRI RAINFOREST. Our Icon, Our Nature.

 

Udoban, savremen i svestran zimski saveznik, u potpunosti bez krzna i perja, zahvaljujući Thermo-Fibre™ punjenju, inovativnoj tehnologiji koja reguliše toplotu i u potpunosti menja punjenje perjem. Slavi anorak kao vrhunski stil NAPAPIJRI outwear ponude.

 

Ista udobnost, ista toplina, isti nepogrešivi duh otkrića, nepogrešivo spaja modu i funkcionalnost. Simbol pozitivnog duha i konstantne potrage za udobnošću, savršena zaštita od kiše i vetra, sa i bez džepova. Sa Rainforestom priroda je naše igralište gde svakodnevno pronalazimo inspiraciju i stvaramo autentične veze.

 

 

Iskaži svoj stil kroz moderne i bezvremenske NAPAPIJRI komade i aksesoare različitih inspirativnih boja i prepoznatljivog dizajna na koji ne možeš da ostaneš ravnodušan. Uz NAPAPIJRI ponudu iz nove kolekcije budi ikona stila i kombinuj autfite u kojima ćeš se osećati urbano i moderno.

 

Želiš da vidiš više? Modele iz nove NAPAPIJRI kolekcije možeš pronaći u Buzz šopovima u TC Galerija Beograd i TC Delta Planet Niš ili naručiti online.

 

Buzz tim

Trenutno nema komentara

Slični članci

17.
Jan.
2023.
News
Buzz koncept store je mesto koje spaja odličnu kupovinu sa različitim oblastima urbanog načina života. Glavna je stanica za sve ljubitelje atraktivnih i prem...