Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
19.08.2021.

WE’RE BUZZIN’ TOGETHER (AGAIN)

Vreme je za još jedan početak, novi, ponovo drugačiji...

Od prošle godine se mnogo toga promenilo, ali je ekipa ostala ista – ekipa bez koje novi početak ne bi bio to što jeste. Sa tom ekipom smo završili prethodnu školsku godinu, provodili leto i veći deo odmora, igrali basket u kraju, išli na treninge, šetali, uživali na moru. Ekipa će i ovaj početak nove školske godine učiniti posebnim!

Ko je deo Buzz ekipe ove godine?

Urbani, drugačiji, cool klinci koji svojim stavom, ponašanjem, svakim pokretom koji naprave pokazuju zašto su posebni. Devojčice i dečaci, tinejdžeri i školarci, okupili su se kako bi zajedno pokazali da, iako početak nove školske godine možda neće provesti u školi, nisu zaboravili da je ekipa ta koja školske dane čini najlepšim.

I ovog septembra (i narednih meseci) nastaviće da igraju basket na terenu pored škole, i dalje će zajedno ići na treninge, u šetnje, provoditi vreme u školskom dvorištu i održavati zajedništvo koje ih čini neustrašivim i uvek spremnim za nove avanture.

I mi smo tu da podržimo ekipe! Za početak nove školske godine i nove avanture pripremili smo odličnu ponudu modela za školarce različitog uzrasta. Brendovi Nike, adidas, Reebok, Puma i drugi „kriju“ sjajne modele patika čije su siluete prilagođene svim uzrastima, odeću atraktivnih boja i printova koja savršeno ide uz patike, i aksesoare među kojima se posebno ističu rančevi. Oni su, u našim šopovima i online, sniženi 20%.

Gde je tvoja ekipa? Okupi je – We’re Buzzin’ Together (again).

Buzz tim 4

Slični članci