Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
11.08.2021.

CONVERSE X SPACE JAM : A NEW LEGACY

Sada je i zvanično!

Tune Tim je opet u akciji, a Converse je lansirao limitiranu kolekciju obuće prilagođenog dizajna. Duško Dugouško, Lola, Tviti, Patak Dača i Lebron Džejms su deo nove kolekcije Converse x Space Jam – Novo nasleđe.

Converse naglašava nadahnuće koje donosi sport kroz svoju posebnu ulogu u filmu i u novoj kolekciji se fokusira na osećaj zabave!

 

 

Reč je o kolekciji koja predstavlja najluckastiji Converse redizajn vaših omiljenih košarkaških modela. Košarkaško nasleđe utisnuto na Chuck 70 i Chuck Taylor All Star uparuje poznate košarkaške zvezde sa animiranog terena. 25 godina nakon prvog dela, Lebron i luckasti dream team vraćaju magiju za naredne generacije.

 

Duboke Chuck 70 su redizajnirane sa jedinstvenim detaljima – istaknuta slika tima, Lebronov potpis, animirani likovi sa unutrašnje strane i Converse logo sa karakterističnim fontom Space Jam. Dizajn je luckast, ali proizvođači su ozbiljni. Sa vrhunskim osećajem i istrajnošću, koji svaki Chuck 70 čini jedinstvenim.

 

Sjajni dream team iz crtaća, takođe, oživljava basketašku klasiku, Chuck Taylor All Star sa kojom je sve i počelo. Poznato platno je okarakterisano digitalnim printom i celim Tune timom, koji njihovu filmsku slavu pretvara u stvarnost. Duško, Lola, Patak Dača, Marvin Marsovac i Taz susreću se na uličnoj klasici.

 

Kolekcija je dostupna u Buzz šopovima i online.

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

17.
Mar.
2023.
News
Buzz koncept store je mesto koje spaja odličnu kupovinu sa različitim oblastima urbanog načina života. Glavna je stanica za sve ljubitelje atraktivnih i prem...