Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
14.06.2021.

TREND ALERT: NEW BUZZ T-SHIRTS

Nova kolekcija Buzz majica stigla je u naše šopove. Otkrivamo ti trendi modele koji će obeležiti ovu sezonu.

Sezona proleće/leto svake godine donese pregršt noviteta koje istog trenutka možemo zamisliti u svakom našem autfitu. U tome se naročito ističu majice, komad koji se može nositi uz baš sve – farmerke, za casual izdanja, suknje i haljine, ukoliko želiš da malo „odskočiš“ i uneseš novinu i neizostavno, uz šortseve.

Više nego svih prethodnih sezona, printovi su must na majicama ove godine! Što neobičniji i atraktivniji, to bolje. Robo Bear, Lady, Urban Street – izbor je na tebi, a nalaze se na modelima koje našu ponudu čine potpuno drugačijom. Na novim Buzz majicama.

Urbane, casual, upečatljive, efektne – nove Buzz majice su Trend Alert jer ne liče ni na jedne druge. Mogućnost kombinovanja sa drugim odevnim komadima, ali i činjenica da su potpuno drugačije od svih do sada, navešće te da ih biraš za gotovo sve varijante tokom proleća i leta.

Smelost je na ceni, pa svoju omiljenu Buzz majicu iz nove kolekcije upotpuni savršenim patikama, ali i aksesoarima koji će ih dodatno istaći.

Idealne su za sva urbana izdanja i za sve aktivnosti u kojima ćeš uživati ovog leta – na plaži, u prirodi ili gradu, jer su izrađene od prijatnih materijala, dok njihovi krojevi savršeno prate liniju tela.

Ponesi ih na nov, autentičan način i budi zvezda urbanih street style izdanja ove sezone. Nove Buzz majice pronađi u našim šopovima ili naruči online.

Buzz tim

Slični članci