Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
31.05.2021.

EXPLORE THE WORLD IN NEW CONVERSE SNEAKERS

Zamisli toplije vreme. Izlaziš napolje i grabiš svoj najdraži komad patika. Klasik, a starke.

Složićemo se da nema ormara bez jednog para Chuck Taylor All Star modela. Podstičemo ljubitelje Converse-a da zavire u novu eru komfora, bez kompromisa i dožive evoluciju koja je spremna za ulicu. Brend eksperimentiše sa svojim klasicima, nudeći nove redizajnirane modele – Chuck 70 i Run Star Hike.

Converse je uzeo najpopularniji  model patika na planeti i nadogradio ih dodatnom energijom koja te prati u svakom koraku.

Poštujemo svoju prošlost i idemo napred. Današnji klinci oblikuju svet kroz ideje i autentičnost je ono što oni traže. Mi vam uz pomoć naše zajednice – Converse All Stars pokrećemo promene i predstavljamo nove modele.

Converse Chuck 70

U januaru 2014. godine, Converse je po prvi put proizveo svoju Chuck 70 seriju patika, liniju koja se vratila proizvodnim standardima za starke iz sedamdesetih. 

Uzbudljive vesti o ovoj novoj liniji starki su bujale na sve strane jer se pročulo da Converse ovim modelom restaurira mnoge karakteristike tipične za starke iz sedamdesetih. Međutim, vratili smo se korenima i shvatili da su starke klasične patike koje pripadaju svim generacijama i uklapaju se u sve životne stilove.

Converse Run Star Hike

Silueta poznatih starki je izdržala test vremena i izborila se sa svim trendovima koji su dolazili. Označila se kao bezvremena. Ne samo to, već su brojni novi modeli i nesvakidašnje kolaboracije uspevale da drže pažnju publike, istovremeno ne praveći kompromise sa kvalitetom.

Run Star Hike je upravo taj model. Silueta je proistekla iz kolaboracije sa čuvenim modnim dizajnerom JW Andersonom. Nekada deo limitirane kolekcije, Run Star Hike postaje stalan član Converse porodice.

Novi Converse Run Star Hike je zadržao svoju inovativnu siluetu, povišeni đon, sa gumenim naborima i jezičak za vuču pozadi. Jedinstven položaj prepoznatljive zvezde na peti je takođe tu da ostane. Međutim, sada je sve dodatno unapređeno i prilagođeno da se uputite na planinarenje ili bar na tu zaraslu stazu u bloku. Ili gde god da želite jer uz OrthoLite uložak koji garantuje udobnost možete da bazate kuda i koliko vam je volja. Mi obećavamo da nećete osetiti ništa osim možda po koji zavidan pogled.

Nove Converse patike pronađite u Buzz šopovima ili naručite online.

Buzz tim 

Slični članci