Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
07.04.2017.

Nike Air Jordan IV Retro

Nike Air Jordan IV Retro „Motorsport“ je dugo isčekivano reizdanje jednog od najređih izdanja AJ IV modela iz 2006. godine posvećenom Jordan Motorsport timu za njihovu četvrtu godišnjicu.


Nike Air Jordan IV još jedan dizajn Tinker Hatfield-a iz 1989. godine je prva Jordan patika koja je plasirana na svetsko tržište. Prvo izdanje je urađeno u 4 različite kombinacije boja, kao i svako prethodno ponovo sa novitetima inspirisanim košarkom.


Sa strane gornjišta postavljeni su ventilacioni otvori u vidu mrežice kao i ojačanje koje od pete ide ka pertlama i služi da zatezanjem pertli stopalo čvrsto drži uz petu patike i pruži maksimalnu sigurnost. Na prvim i poslednjim rupama pertli su gumeni estetski detalji u vidu oblika mrežice koša koji daju dodtni efekat stila ovom namenskom modelu izuzetno atraktivnom kako na terenu tako i van njega.


Na ovom Motorsport izdanju izostavljen je lik Mars Blackmon-a na peti, dok su ostali elementi indentični prvom izdanju. Gornjište je izrađeno od kože u beloj boji sa crnim i Royal Blue detaljima.


Ove godine, Motorsport izdanje dostupno je u veličinama za celu pordicu, tako da bez mnogo oklevanja „Do the right thing“.

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...