Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
23.03.2021.

FEEL THE 70s VIBE IN NEW BALANCE 237

Postoji mnogo razloga zašto se baš sedamdesete smatraju jednom od najboljih decenija u svetu mode. Suknje su postale kraće, čitav niz modnih ikona je svojim odevnim kombinacijama ostavilo trag u vremenu, a brend New Balance je predstavio model toliko upečatljiv da se slavi i danas. Reč je o New Balance 237, patikama koje se na velika vrata vraćaju kako na sneaker, tako i na modnu scenu.

Najnoviji 237 model predstavlja next generation siluetu koja odiše spojem modernog i retro dizajna. Namenjen je svestranim ljubiteljima patika – onima koji su spremni da ih kombinuju na različite načine i za različite prilike, a ipak vode računa o autentičnosti svog stila. Njegovoj atraktivnosti doprinosi još i činjenica da, iako je okrenut ka prošlosti, on u potpunosti odgovara i pripada sadašnjosti.

Zahvaljujući novom dizajnu koji je ukorenjen u tradiciji brenda New Balance, a pre svega u dizajnu trkačkih modela od kojih je sve poteklo, model 237 donosi dizajn đona izrađen po uzoru na originalni Comp 100, ovoga puta u nešto većim dimenzijama kako bi dodatno privukao pažnju.

Gornjište je, kao i na prvobitnom modelu iz sedamdesetih, izrađeno od kombinacije prevrnute kože I najlona. Boje su jarke i potpuno vibrantne, što ove patike čini savršenim za kombinovanje. I oversized paneli su tu da doprinesu potpuno novom doživljaju, te je asimetrija istaknuta više nego ikada pre.

Prošiveni oversized N logo sa sobom nosi dašak nostalgije i doprinosi celokupnom utisku o ovim patikama. Dodaj tome i prilagodljiv sistem pertlanja zahvaljujući kojem patika tako savršeno stoji i shvatićeš zašto su upravo New Balance 237 modeli jedan od vodećih trendova za ovo proleće.

Možeš ih pronaći u Buzz šopovima ili naručiti online.

Buzz tim

Slični članci