Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
24.02.2021.

VREME JE ZA DRUGI BUZZ ONLINE RAFFLE

DRUGI BUZZ ONLINE RAFFLE donosi ti još jedan model Nike Dunk Low, ovoga puta u nežno ružičastim tonovima.

Reč je o još jednom modelu nastalom osamedesetih godina koji se u velikom stilu vraća na sneaker scenu. Svojim perfektnim dizajnom i efektnim detaljima koji se savršeno ističu na plavim tonovima, Nike Dunk opravdava titulu college statement modela koji ne smeš da izostaviš iz svoje kolekcije.

Zbog toga u petak, 26. februara ne smeš propustiti drugi BUZZ Online Raffle.

 

Šta je potrebno da uradiš da bi učestvovao/la u BUZZ Online Raffle-u?

Prijave za Raffle počinju u petak, 26. februara u 9h i trajaće do 14h. Klikom na baner koji će biti postavljen na našem sajtu, otvoriće se formular u kojem treba da ostaviš svoje podatke.

Jedna osoba može se prijaviti za Raffle samo jednom, sa jednog računara ili IP adrese. Prilikom unosa podataka, potrebno je da navedeš veličinu koju bi želeo/la da kupiš, ali i da istakneš da li će ti patike biti isporučene na adresu ili ćeš ih preuzeti u našem šopu u TC Galerija Beograd.

Nike Dunk Low biće dostupne u veličinama od 36.5 do 42 po ceni od 12.999 RSD. Nakon popunjene prijave, na tvoju e-mail adresu stići će mejl sa potvrdom da si se uspešno prijavio/la za Raffle, dok će oni koji budu odabrani za kupovinu ovog ekskluzivnog Nike Dunk modela o tome biti obavešteni istog dana.

Ukoliko si izvučen/a, a odabrao/la si preuzimanje u šopu u TC Galerija Beograd, imaćeš 48 sati da Nike Dunk Low kupiš u veličini za koju si se prijavio/la.

Čekamo te na novom Buzz Online Raffle-u. Srećno!

Buzz tim 

Slični članci