Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
27.03.2017.

AIR MAX DAY 2017

#kisssmyairsbgd

Beograd je juče pored Berlina, Njujorka, Moskve, Sao Paola bio još jedna metropola u kojoj se proslavio 30. rođendan jednog od najpoznatijih Nike modela patika – Air Max 1. Na slavlju na adresi Kralja Petra 39 u prostoru HOUSE OF AIR, BUZZ, Tike i Nike Shop organizovali su brojne aktivnosti za ljubitelje i zajedno obeležili najvažniji dan u sneaker kulturi.


Svi koji vole Air Max, juče su od 10h do 21h prošetali svoj omiljeni par, a Air Max Day okupio je i brojne ličnosti iz javnog života, među kojima su košarkaš Partizana Novica Veličković, fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić, glumci Aleksandar Radojičić i Nikola Glišić, reperka Mimi Mercedez, pevačica Nikolija Jovanović, članovi rep sastava THCF, muzički producent Coby, DJ Dee.


Ceo Air Max Day obeležen je izložbom najnovijih i najstarijih Air Max patika, velikom Nike kutijom postavljenom u centru grada, balonima koji su otvorili ceo događaj, SNKRS REFRESH kornerom u kojem su svi koji očiste patike, zamene pertle dobili na poklon i torbe KISS MY AIRS i AM bedževe, muzičkim nastupima rep grupe THCF i Cobija.

Samo u BUZZ korneru bile su postavljene 3 kutije, a ljubitelji Air Max-a mogli su samo čulom dodira da pogađaju koja 3 modela Air Max-a se kriju u svakoj kutiji. Zajedno sa Borkom i Stefanom iz THCF, Mimi je izvukla pobednika sa sva tri tačna odgovora, a to je Dina Raduka koja je osvojila omiljeni Air Max model iz BUZZ-a.

Mesec Air Max-a i dalje traje i odlučili smo da aktivaciju JUST GOT ’EM produžimo i tako svima  koji imaju svoj omiljeni AM model omogućimo da učestvuju i osvoje 20.000 RSD poklon vaučer.

Šta je potrebno da uradiš do 5.aprila:

-fotkaj svoj omiljeni Air Max model u ruci/rukama

-na svoj otvoreni profil Instagram ili Facebook okaci fotku uz svoj Air Max slogan, misao, ideju, rimu i taguj @buzzserbia uz #justgotemsrb #kissmyairs #buzzserbia

Najkreativnija fotka i copy osvojiće poklon vaučer u iznosu od 20.000 rsd za kupovinu brenda Nike u BUZZ-u. Pobednika će odabrati Nike i BUZZ tim.


U nastavku pogledajte galeriju fotografija sa Air Max Day-a.

Vidimo se sledeće godine!

Slični članci