Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
22.03.2017.

JUST GOT ’EM

Mart je u urbanoj, pop kulturi označen kao mesec posvećen jednom od najpoznatijih Nike modela patika, čuvenom Air Max-u. I ove godine, širom planete, modne prestonice proslaviće nastanak jedinstvene Air Max linije patika i priču koja ih prati kroz višedecenijsku dominaciju nad ostalim modelima.


Beograd će se kao i prethodnih godina pridružiti slavlju, i tokom marta meseca, organizovaće brojne aktivacije za ljubitelje tog modela, a 26. marta i zvanično će biti održan „Air Max Day“ na kojem će brojni pripadnici sneaker kulture proslaviti trideseti rođendan Air Max 1 patika.

Na samom događaju u BUZZ korneru biće postavljene 3 kutije sa po jednim modelom Air Max patika. Bez gledanja, samo čulom dodira svi će moći da pogađaju koji modeli su u kutijama, a na kraju će Mimi i Cobi izvlačiti pobednika. Prvi kojeg izvuku, a da je na papiriću napisao sva tri modela tačno osvojiće Air Max iz BUZZ-a.

Dodatno, svim kupcima na AMD pripremili smo torbice KISS MY AIRS, kao i poklon vaučer za narednu Nike kupovinu.


Kako bi obeležili jubilarni rođendan legendarne Air Max linije, brend Nike odlučio je da obraduje sve i predstavi nove, redizajnirane modele inspirisane najpopularnijim retro modelima, osvežene inovacijama i najnovijim trendovima. Samo neki od najnovijih Air Max modela koji će biti predstavljeni ove sezone su: Air Max 90 Ultra Flyknit - prepoznatljiv po živopisnim bojama i laganom gornjem Flyknit delu.


Pošto želimo sve ljubitelje Air Max modela da uključimo i nagradimo za nesebičnu ljubav koju gaje prema ovim siluetama odlučili smo da najkreativnije nagradimo.
Od srede 22.3 do petka 31.3 trajaće aktivacija „JUST GOT 'EM“, a potrebno je da uradite sledeće:

1. Air Max patiku koju ste upravo kupili fotkajte ispred tematskog postera držeći je u ruci

2.Na vašim otvorenim stranicama Facebook ili Instagram postavite fotku uz vaš AIR MAX slogan, rimu, ideju, misao, tagujte @buzzserbia na fotki i postavite #justgotem #kissmyairsbgd #buzzserbia.
 

Najboljih 10 ćemo objaviti 1.4. na našoj FB stranici u albumu i 5 dana će trajati glasanje za najbolju AM patiku i slogan. Fotografija sa najviše glasova i lajkova osvaja poklon vaučer od 20.000 rsd za Nike kupovinu u BUZZ-u.


Pozivamo vas da nam se pridružite na celodnevnoj proslavi rođendana Air Max siluete 26.3. u Kralja Petra 39.

Vidimo se tamo!

 

Slični članci