Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
23.09.2020.

Osvoji Classic Leather Legacy za sebe i svoja tri prijatelja

Podeli sa nama ono čime se ponosiš ili nam predstavi kako menjaš svet nabolje i tako ostavljaš trag za buduće generacije koje dolaze. Samo napred, pokaži nam svoje nasleđe!

Podeli svoju kreativnost, strast i ljubav tako što ćeš napraviti fotografiju/video koji govore o tome:

  • kakav uticaj želiš da ostaviš na društvo i generacije koje dolaze,
  • koja te pasija ispunjava i posvećuješ joj svoje slobodno vreme,
  • kako te inspirišu prijatelji/porodica/kućni ljubimac/nevidljivi prijatelj.

Objavi story sa ovom fotografijom/videom na svom Instagram profilu prateći dole navedena pravila i možeš da osvojiš Reebok Classic Leather Legacy patike za sebe i svoja 3 prijatelja.

Pravilnik za učešće u nagradnoj aktivaciji

Da bi učestvovao u nagradnom konkursu, potrebno je da u periodu od 23. do 27. septembra 2020. godine na svom otključanom Instagram profilu objaviš Instagram Story sa fotografijom ili videom koji pričaju priču o tvom nasleđu. Obavezno taguj @reebokeurope, @buzzsneakerstation i svoja 3 prijatelja i navedi haštag #writeyourlegacy.

U nagradnoj aktivaciji mogu da učestvuju samo pratioci Instagram profila @reebokeurope i @buzzsneakerstation. Potrebno je da profil učesnika bude podešen na public kako bismo mogli da vidimo Instagram Story.

Autor najkreativnijeg Instagram Story-ja osvojiće Reebok Classic Leather Legacy u novim bojama, za sebe i svoja 3 prijatelja. Pobednik nagradne aktivacije biće proglašen 29. septembra 2020. na Instagram profilu @buzzsneakerstation, a priča o njegovom nasleđu biće podeljena kroz blog story na Buzz Sneaker Station vebsajtu.

Slični članci