Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
08.03.2017.

Nike Premium Pack

Nike je u novoj sezoni pripremio novi Premium paket u koji su uključena tri najpopularnija retro modela, Nike Air Force, Air Max 90 i Air Huarache.


Osnovne karakteristike Premium paketa su materijali i detalji kojima je oslikan svaki model, u ovom slučaju reljef koji asocira na kožu reptila. Modeli su izrađeni u kombinaciji kože i sintetičkih materijala, neoprena i najlona.


Svaki od modela iz ovog paketa obeležio je različite periode razvoja Nike industrije obuće. U godinama kada su nastajali predstavljali su najbolje Performance modele, AF1 u košarci, AM90 i Air Huarache u trčanju. Danas, svaki model ima svoju publiku i zadržava status modela koji se proizvode konstantno iz sezone u sezonu i deo su stalne Nike ponude.


Boje koje preovlađuju na modelima su Oatmeal/Khaki/Sail, zajednička tehnologija koju poseduju je Air sistem na AF1 i Huarache modelu u kapsulama koje se nalaze u međuđonu patike, dok je na AM90 vazdušna komora vidljiva. Sva tri modela poseduju novu vrstu uloška izrađenih od memorijske pene zaduženi za celodnevni komfor. 


Siluete koje govore same za sebe, savršene boje za prolećnu sezonu, izbor je samo na vama, a kao što čuveni Nike slogan glasi.. stvari su jednostavne, nemojte mnogo razmišljati „Just do it!“.

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...