Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
07.03.2017.

Nike Air Jordan XII LOW Playoffs

Nike Air Jordan XII je model proizveden u sezoni 1996/97 godine inspirisan japanskom Rising Sun zastavom (Nisshoki) i ženskim svečanim čizmama iz IXX veka. Ovo izdanje predstavlja LOW verziju čuvenog „Playoffs“ izdanja.


AJXII je prvi Jordan model u koji je uključena ZOOM AIR tehnologija u đonu patike sa kojom je postignut odličan efekat udobnosti i performansi. Sa donje strane đona na sredini gazišta nalazi se tvrda osnova CARBON FIBER SHANK - ploča od ugljeničnih vlakana visoke elastičnosti, koja doprinosi ultra brzom povratu kinetičke energije od prstiju ka peti, što rezultira boljim vremenom reagovanja na podlogu, promenu pravca, većem odrazu i boljem doskoku prilikom igranja košarke, što su ključni parametri za bolju igru. Donji deo gazišta izrađen je od tvrđe gume koja omogućava dobro prijanjanje na svakoj podlozi i sprečava klizanje.


Gornjište je izrađeno u dve boje sa efektom gušterove kože i srebrnim detaljem na poslednjem stezniku pertli na kome se nalazi Jumpman logotip i uparenim sivim gumenim delom na boku sa Jumpman ispisom. Na jeziku se nalazi crveni Jumpman logotim i ispisom TWO3, a na peti patike broj 23 i klasična Jordan trakica standardna za AJ12. 


U septembru 1997. godine Nike je rešio da je Jordan dovoljno odrastao da postane Nike-ov pod brend. Jordan XII je prva patika ustanovljena pod JORDAN BREND-om kao takvim i na patici nigde nije uključen Nike brending. Prvi modeli išli su sa Nike kutijama ali su i poslednji koji su pakovani i plasirani na taj način. 


Nakon uspeha u svetu košarke, AJ12 je zadržao svoj status kao jedan od često reizdavanih Retro modela, pa tako ovo izdanje možete pronaći u veličinama i za decu i za odrasle

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...