Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
28.02.2017.

Održan najveći regionalni HipHop festival – 2Hot4Stage Vol.3

Prosli vikend održan je veliki četvorodnevni Hip Hop festival.


I ove godine u organizaciji istoimene plesne ekipe “2Hot4Stage”, treću godinu za redom, festival je okupio veliki broj umetnika ulične scene bivše SFRJ, kao i inostranih umetnika iz Francuske, Grčke, Holandije, Italije, Makedonije, Hrvatske, BiH, koji su gostovali na ovom zanimljivom događaju. 
U holu Delta City-a, maloj sali Doma Omladine, Mikser House-u, klubovima Šećer, Leila, Gotik, okupilo se nekoliko hiljada ljudi koji su uživali u celodnevnom programu. Od zanimljivih plesnih radionica, do beatbox performansa, fristajl fudbala, uživo izvođenja grafita, edukativne tribine i nekoliko žurki… Zainteresovani su mogli da nađu garderobu nekih od domaćih, urbanih brendova izlagača, ali i da se istetoviraju, ili srede frizuru i bradu kod najboljih ovdašnjih tattoo majstora i berbera.


Posetioci festivala, takođe, mogli su da prate nastupe i takmičenja najboljih plesača iz Srbije i regiona, uživaju u ritmovima poznatih DJ-eva, kao i da se sami oprobaju u nekom od mnogobrojnih plesnih stilova, u okviru organizovanih plesnih radionica.


Tokom celog takmičarskog dana festivala, stotine plesača su se nadmetali od kvalifikacija do finala i u svakom okršaju pokazali svoje najbolje veštine. Sjajne energije nije manjkalo, a na kraju, uz pomoć sudija, proglašeni su pobednici u 4 kategorije. Najbolja u kategoriji ALL STYLE KIDS 1 na 1, bila je Hana Mraović iz plesnog kluba Elit dance studio, koja je osvojila vaučer za kupovinu u BUZZ-u u iznosu od 5.000 dinara. Pobednici u HIP HOP 3 na 3 kategoriji, bili su zanimljivi Italijani, koji su svojim šaljivim stilom oduševili sve prisutne i zaslužili svoj BUZZ vaučer od 30.000 dinara. U kategoriji BREAKING 1 na 1, Novosađanin, Miroslav Balog Goofy u tesnoj finalnoj borbi sa Beat-om iz Rumunije dobio je poklon vaučer u iznosu od 15.000 dinara, dok su u kategoriji KOREO SHOWCASE pobedili članovi Plesnog Udruženja Groove i time odbranili prošlogodišnju titulu, te osvojili nagradu u visini od 50.000 dinara za kupovinu u BUZZ-u.

Osim vaučera, svi pobednici dobili su i robne nagrade urbanih domaćih brendova Wacky Sheep, JRD, Munze Konza, Vault Jewerly i Artcore trofeje umetnika.
Pored vrhunskih plesača i nadmetanja u različitim stilovima grupnih i pojedinačnih nastupa na samom festivalu, posetioci su uživali i u muzičkim nastupima Marka Louisa, Kendija, LMRa, grupe Iskaz, Don Trialonea, kao i u zvucima najboljih domaćih DJeva: Me High Low, BKO, Kobazz, Munja, Moooka.

Slični članci