Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
23.02.2017.

ADIDAS EQT PREDSTAVLJEN U BEOGRADU


Među svetskim metropolama u kojima se ove godine organizuje velika EQT žurka našao se i Beograd! Trenutno najveća atrakcija među patikama, adidas EQT, predstavljena je 21. februara u autentičnom prostoru zgrade „Kluz“.

Svi koji čine deo urbanog života prestonice učestvovali su u velikom party-ju kojim je obeležen dolazak EQT patika, nastalih na osnovu legendarnog modela iz 90-ih godina. Događaju su prisustvovale brojne poznate ličnosti: Miša Obradović, Ašok Murti, Miloš Nadaždin, Bojan Perić, Sara Jovanović, Marko Mandić, reper Struka, VIP grupa, Zoe Kida (Zemlja gruva), Ida Prester, Anđelija Vujović i mnogi drugi.


U skladu sa nasleđem modela priređen je poseban osvrt na 90-e kroz zanimljivu scenografiju, koja je sve prisutne podsetila da se pred nama dešava razvoj tehnologije i progres u svakom smislu, zasnovan na kvalitetnim starim osnovama.

Posebnu atrakciju predstavljala je instalacija nekada čuvene igrice Tetris, u kojoj su se timovi borili „1 na 1“. Pobednički par sa najboljim vremenom Vojislav Savić i Nikola Gavrilović osvojili su EQT patike po izboru iz BUZZ-a.


Pored toga organizovana je izložba fotografija poznatih ličnosti iz života Beograda, među kojima su: glumac Slaven Došlo, model Marija Ćurčić, DJ Aleksandra Duende, blogerka Vanja Milićević, DJ Iron.

Najveća gužva bila je ispred photo booth kabine u kojoj su gosti izvodili razne akrobacije kako bi kreirali što zanimljiviji GIF. Objavljivanjem ovih originalnih postova na svoje IG profile svi gosti su učestvovali u nagradnom konkursu BUZZGIFFIKACIJA. Pobednik je @marinaizbloka koja je isto osvojila EQT patike.

Sve EQT modele karakterišu vrhunska udobnost i upečatljiv dizajn uz čuvene tri crte koje se nalaze integrisane na đonu. Potražite ih u svim BUZZ prodavnicama i online šopu.

Kreativnost se nikada ne završava

Trenutno nema komentara

Slični članci

17.
Jan.
2023.
News
Buzz koncept store je mesto koje spaja odličnu kupovinu sa različitim oblastima urbanog načina života. Glavna je stanica za sve ljubitelje atraktivnih i prem...