Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
23.02.2017.

ADIDAS EQT PREDSTAVLJEN U BEOGRADU


Među svetskim metropolama u kojima se ove godine organizuje velika EQT žurka našao se i Beograd! Trenutno najveća atrakcija među patikama, adidas EQT, predstavljena je 21. februara u autentičnom prostoru zgrade „Kluz“.

Svi koji čine deo urbanog života prestonice učestvovali su u velikom party-ju kojim je obeležen dolazak EQT patika, nastalih na osnovu legendarnog modela iz 90-ih godina. Događaju su prisustvovale brojne poznate ličnosti: Miša Obradović, Ašok Murti, Miloš Nadaždin, Bojan Perić, Sara Jovanović, Marko Mandić, reper Struka, VIP grupa, Zoe Kida (Zemlja gruva), Ida Prester, Anđelija Vujović i mnogi drugi.


U skladu sa nasleđem modela priređen je poseban osvrt na 90-e kroz zanimljivu scenografiju, koja je sve prisutne podsetila da se pred nama dešava razvoj tehnologije i progres u svakom smislu, zasnovan na kvalitetnim starim osnovama.

Posebnu atrakciju predstavljala je instalacija nekada čuvene igrice Tetris, u kojoj su se timovi borili „1 na 1“. Pobednički par sa najboljim vremenom Vojislav Savić i Nikola Gavrilović osvojili su EQT patike po izboru iz BUZZ-a.


Pored toga organizovana je izložba fotografija poznatih ličnosti iz života Beograda, među kojima su: glumac Slaven Došlo, model Marija Ćurčić, DJ Aleksandra Duende, blogerka Vanja Milićević, DJ Iron.

Najveća gužva bila je ispred photo booth kabine u kojoj su gosti izvodili razne akrobacije kako bi kreirali što zanimljiviji GIF. Objavljivanjem ovih originalnih postova na svoje IG profile svi gosti su učestvovali u nagradnom konkursu BUZZGIFFIKACIJA. Pobednik je @marinaizbloka koja je isto osvojila EQT patike.

Sve EQT modele karakterišu vrhunska udobnost i upečatljiv dizajn uz čuvene tri crte koje se nalaze integrisane na đonu. Potražite ih u svim BUZZ prodavnicama i online šopu.

Kreativnost se nikada ne završava

Slični članci