Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
12.04.2020.

MAKE YOUR ROOM YOUR NEW DANCE FLOOR – IT’S TIME FOR BUZZING AT HOME

Rešili smo da te malo pokrenemo tokom boravka kod kuće! A koji je najbolji način da to uradimo? Plesom, naravno! Vreme je da tvoja soba postane tvoj novi plesni podijum, da obuješ omiljene patike i odabereš autfit u kojem najviše voliš da đuskaš jer počinje BUZZing At Home!

Prvi tutorijal iz našeg serijala BUZZing At Home pripremila je Anja Stefanović aka Unja Green, devojka koja je "živa vatra" na plesnom podijumu. Ima 27 godina i iza sebe zavidne plesne uspehe. Kao plesač i koreograf učestvovala je u mnogobrojnim projektima: plesnim takmičenjima, televizijskim emisijama, muzičkim spotovima, reklamama, raznim kampanjama, festivalima i mnogobrojnim nastupima. Godine 2010. bila je deo Šakirine turneje i koncerta u Beogradu pod nazivom The sun comes out World Tour. Pogledajte tutorijal koji je pripremila za vas. Let’s start BUZZing At Home!

 

Pesmu uz koju đuska možete pronaći na ovom linku, dok su vam patike u kojima đuska sigurno dobro poznate. U pitanju je model Reebok Zig Kinetica, koji možete pronaći i u našem online shop-u.

Buzz tim

Slični članci