Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
02.03.2020.

2HOT4STAGE FEST 2020: Ko su kraljevi “uLIČNE KULTURE”?

Petak, subota i nedelja, od 28. februara do 1. marta, bili su u znaku “uLIČNE KULTURE”. Peti 2Hot4Stage festival ponovo je okupio umetnike iz celog regiona, koji su i ovoga puta bili ujedinjeni oko promocije hip-hopa i street kulture. I svi su bili na vrhuncu zadatka!

Kao i prethodnih godina, i mi smo bili tu da podržimo kraljeve “uLIČNE KULTURE”. Uživali smo u fenomenalnim nastupima plesnih grupa i freestyler-a, družili se sa najvećim sneaker kolekcionarima, ali i sa učesnicima aktivacija koje smo i ove godine pripremili za najveće ljubitelje patika.

Guess My Kicks i Buzz Pictionary privukli su veliku pažnju svih posetilaca festivala. Pobednica Guess My Kicks aktivacije, Elena Gajić, bila je najuspešnija u pogađanju patika koje su se nalazile u crnim kutijama i na poklon dobila vaučer od 10.000 RSD za kupovinu u našim šopovima. Pobednici Buzz Pictionary igrice su Anamarija Begić i Ivan Vedak koji su u najkraćem vremenskom roku pogodili tri različita modela patika koja smo im zadali. Njih dvoje su kao nagrade osvojile vaučere sa po 10.000 RSD za kupovinu u našim šopovima.

Ni ovaj događaj nije mogao proći bez Buzz Workshop-a, mnogima omiljene sneaker aktivacije. Moramo priznati da smo imali zaista težak zadatak da, među učesnicima i njihovim radovima, izaberemo najkreativniji, ali je “titula” na kraju pripala Eni Musin.

Kada već govorimo o titulama, došlo je vreme da proglasimo i hip-hop kraljeve 2Hot4Stage festa! U pitanju su pobednici različitih plesnih disciplina.

Pobednici u kategoriji ALL STYLE 3 vs. 3 su Saša Nikolić, Filip Leđanac i Nikola Davidović, koji su kao nagradu dobili vaučer od 30.000 RSD za kupovinu u našim šopovima.

Pobednik takmičenja ALL STYLE 1 vs. 1 u dečijoj kategoriji je Borna Horvat iz Osijeka, dečak koji je na poklon dobio vaučer od 5.000 RSD za kupovinu u našim šopovima.

Pobednik BREAKING 1 vs. 1 takmičenja je Nedelciu Bogdan – Bboy Beat iz Rumunije, koji je na poklon dobio Buzz vaučer sa 15.000 RSD.

Pobednik MC BATTLE-a, koji je prvog dana održan u Dorćol Platz-u, je Aleksandar Janković, dok su pobednici u kategoriji KOREO SHOWCASE i dobitnici nagrade od 50.000 RSD Magic People iz Novog Sada.

Moramo priznati da je ovo zaista bio veličanstven vikend! Još jednom čestitamo svim dobitnicima nagrada, pozivamo vas da i sledeće godine budete deo 2Hot4Stage festivala i u galeriji fotografija koja sledi prenosimo deo atmosfere.

Buzz tim

Slični članci