Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
05.03.2020.

BACK FOR THE FIRST TIME SINCE ’96 – NEW BALANCE 850

Kada su se 1996. godine pojavile na sneaker sceni, patike New Balance 850 bile su ispred svog vremena. Zato i ne čudi što su dizajneri tog brenda odlučili da, u ovoj sezoni, mnogima omiljenom klasiku iz devedesetih daju new-school cool vibe. Kada to kažemo na umu pre svega imamo upečatljive kombinacije boja u kojima se on može pronaći, a koje mu prvobitno nisu bile svojstvene.

Sa spojem prevrnute kože, sintetičkog i prozračnog mrežastog materijala na gornjištu, koji je upotpunjen reflektujućim detaljima na peti i prednjem delu patika, nove New Balance 850 Retro Bring Back definitivno privlače pažnju na prvi pogled. Najzaslužniji za to su retro koloriti koji su obeležili kraj prethodne decenije.

Oni su najviše istaknuti na Tahitian Pink, uniseks silueti koja će na pravi način upotpuniti svaku odevnu kombinaciju koju ponesete ovog proleća.

Dizajn nove-stare siluete koja je, prvi put nakon 1996. godine ugledala svetlost dana, prepušten je Stephanie Howard i možemo reći da je doživeo pravu renesansu. Iako suštinski nije značajno promenjen, model New Balance 850 sadrži unapređen sistem pertlanja, ali i jedan potpuno atipičan novitet!

Sa novih 850-ica je, naime, uklonjen prepoznatljivi „N“ brending, koji se uvek nalazi na bočnim stranama patike, što se dešava prvi put u istoriji brenda. Ipak, prepoznatljivi NB logotip ovoga puta nije izostavljen sa jezika i pete patika.

 

Pored Tahitian Pink, u našoj ponudi možete pronaći još nekoliko veoma upečatljivih silueta, među kojima se ističe i Vision Blue.

Nove New Balance 850 unisex modele pronađite u svim našim šopovima ili naručite online.

Buzz tim

Slični članci