Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
27.02.2020.

STREET CULTURE AT ITS FINEST ON 2HOT4STAGE FEST

Najpoznatije regionalno okupljanje umetnika objedinjenih oko Hip Hopa i tzv. street kulture, peti 2Hot4Stage Fest, održaće se ovog vikenda, od 28. februara do 1. marta u BelExpo centru i Dorćol Platz-u, i biće najveći do sada!

Sa sloganom „uLIČNA KULTURA“, svi učesnici festivala će tokom tri dana u Beogradu istaći važnost doprinosa svakog pojedinca zajednici u kojoj živi, lične kulture, ali i svojevrsnog pečata koji svi krijemo u sebi. Mnogobrojni umetnici će u prvi plan staviti odgovornost koju kao individue nose sa sobom, ali i uticaj koji svojim delom, radom i primerom imaju na publiku i buduće naraštaje.

Kao pobornici urbane, street kulture i mi ćemo biti na festivalu, dok smo za drugi dan – 29. februar, na našem štandu za ljubitelje patika i poznatih svetskih brendova pripremili sve zanimljive aktivacije.

Koje Buzz aktivacije te očekuju na 2Hot4Stage festivalu?

Guess My Kicks, naša dobro poznata igrica u kojoj treba da pogodiš model patika koji se nalazi u nekoliko crnih kutija. Da bismo ti malo olakšali pogađanje, dozvolićemo da rukama opipaš patike, a onda na papiru možeš zaokružiti nazive modela za koje misliš da su sakriveni. Na kraju dana odabraćemo pobednika aktivacije i nagraditi vaučerom od 15.000 dinara za kupovinu u jednom od naših šopova.

Druga aktivacija nosi naziv Buzz Pictionary. U čemu je fora? Vas dvoje, dve ili dvojica treba da radite timski, poznajete patike svih brendova i budete brzi. Ti ili tvoj par dobićete tri različita modela patika koja, crtanjem, treba da objasnite onom drugom. Par, odnosno tim koji najbrže pogodi sva tri modela na poklon dobija po jedan vaučer u iznosu od 10.000 dinara za kupovinu u našim šopovima

Sve što od vas očekujemo jeste da budete „naoružani“ pozitivnom energijom, dok će se za odličnu atmosferu tokom sva tri festivalska dana pobrinuti DJ Mrki, DJ Rahmanee, DJ Piggo, DJ Me-High-Low, ali i Mikri Mouse, Smoke Mardeljano, Struka, Ajs Nigrutin, Who See i mnogi drugi.

Vidimo se ovog vikenda na 2Hot4Stage festu!

Buzz tim

Slični članci