Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
10.12.2019.

NIKE AIR JORDAN 1 „BLOODLINE“: WHO SAID THE MAN CANNOT FLY?

„Ko kaže da čovek ne može da leti?“ čuveno je pitanje iz jedne od najpopularnijih TV reklama svih vremena. Snimljena davne 1985. godine za prvi Air Jordan 1 model, reklama koja je u slow motion-u predstavila legendarni skok sa linije za slobodna bacanja i dalje služi kao inspiracija ne samo dizajnerima, već i ljubiteljima brenda Jordan. Upravo je tom rečenicom inspirisana najnovija patika iz Nike Air Jordan 1 kolekcije, poznatija pod nazivom „Bloodline“, koja se može okarakterisati kao pravi multi-shoe puzzle.

Od release-a prve Air Jordan patike prošlo je više od 30 godina, ali je mantra Who Said the Man Cannot Fly bila i ostala glavna vodilja generacija košarkaša koji su stasavali i svoju igru formirali ugledajući se na legendu NBA-a. Upravo zbog toga su i nove Nike Air Jordan 1 „Bloodline“ izrađene u prepoznatljivim bojama Chicago Bulls-a, crvenoj i crnoj, sa kontrastnom belom koja ih dodatno ističe, dok je s unutrašnje strane utisnuta toliko puta ponovljena rečenica. Tim modelom brend Jordan na potpuno moderan način ostavlja još dublji trag u košarkaškoj istoriji.

Ipak, to nije jedino što nove Jordan patike izdvaja u masi. Njihova dvoslojna tekstura i kožno gornjište sa Nike Air brendingom na jezičku i Jordan Wings znakom na delu koji obavija zglob daju patici izgled inovativniji nego ikada pre. One su yin i yang, savršen spoj u svakom smislu te reči, jer su Nike Air Jordan 1 „Bloodline“ zapravo spoj klasika poznatijih kao „Bred“ i „Chicago“, ovoga puta unapređenih detaljima na koje je nemoguće ostati imun.

Kako i da ostanete imuni kada su patike taaako dobre. Nike Air Jordan 1 „Bloodline“ mogu se pronaći u svim našim šopovima ili naručiti online.

Buzz tim 

Slični članci