Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
23.09.2019.

WHEN COMFORT MEETS TRUE ART: Nike Air Max 270 React

Inspirisani jednom od najvećih i najuticajnijih akademija moderne umetnosti u 20. veku, čiji je jedinstveni pristup predavanjima, koji je spajao umetnost, sociologiju i moderne tehnologije, imao neizmeran uticaj na generacije mladih ali i na umetnost uopšte, dizajneri brenda Nike kreirali su model Air Max 270 React koji je dokaz da raskorak između komfora i autentičnog stila ne mora da postoji.

U pitanju je Bauhaus, pravac koji se „borio“ protiv snobizma umetničke klase toga doba. Kao savršen spoj funkcionalnosti i umetnosti, Nike Air Max 270 React „Bauhaus“ predstavlja unikatnu siluetu koja će vas svojim izgledom uvesti u jedan potpuno novi svet. Sa blokovima kontrastnih boja na gornjištu i mekanim punjenjem đona, Air Max 270 React predstavlja originalno izdanje sneaker klasika koji na pravi način spaja retro siluete sa modernim detaljima.

Sa umetničkim motivima Bauhausa, spojem vibrantnih i pastelnih tonova i jedinstvenom konstrukcijom koju upotpunjuje geometrijski logotip, patike Nike Air Max 270 React „Bauhaus“ izgledaju potpuno futuristički. I što je najvažnije, a uklopljeno je sa idejom tog umetničkog pravca – nisu dosadne!

Zahvaljujući Nike React tehnologiji punjenja đona udobnost je obezbeđena sa svakim korakom, dok su lagani i slojeviti bešavni materijali tu da silueti daju pravi modernistički look.

Nike Air Max 270 React „Bauhaus“ muške patike možete pronaći u našim šopovima i online. Pored muškog, u ponudi se mogu pronaći i dečiji Air Max 270 React modeli.

Buzz tim

Slični članci