Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
03.09.2019.

THESE ARE THE BEST #OZWEEGO CREATORS

U subotu, 31. avgusta, celodnevnim aktivnostima u Grafičkoj školi na Novom Beogradu, održan je adidas OZWEEGO Hub, događaj koji je privukao veliki broj ljubitelja tog brenda. Calling all Creators, adidas je okupio kreativce koji su bili spremni da se poigraju sa starim i novim tehnologijama fotografije, odlično se zabave i osvoje vredne nagrade.

Tokom dva sata, 30 parova je prošlo kroz tri radionice, tokom kojih je kreiralo svoju OZWEEGO priču. Poigravši se sa fotografijama i njihovom izradom, učesnici #OZWEEGO HUB-a stvorili su originalne priče, ali su za najbolji rad ipak nagrađeni Luna Stevanović i Isidora Nešić.

Najbolji Instagram Story i dva para OZWEEGO patika iz našeg šopa dobili su Jelena Simonović i Lazar Todorović, dok je pobednik aktivacije Kreiraj svoj #OZWEEGOGIF, koji je podrazumevao kreiranje moodboard-a korišćenjem OZWEEGO patika, pribora i nalepnica koje su se mogle pronaći u našim šopovima u TC Ušće i TC Promenada, @malaodpavlovica.

Nakon produktivnog  dana, učesnici Hub-a, ali i brojni influenseri i ambasadori brenda adidas okupili su se na žurci za pamćenje. Sara Jo, Miodrag Dragičević, Slaven Došlo i Nemanja Maraš samo su neke od poznatih ličnosti koje su prisustvovale OZWEEGO Party-u i odlično se zabavile.

Oni su, zajedno sa fotografima, na različitim interesatnim postavkama koje su se nalazile u Grafičkoj školi kreirali polaroid fotografije i pokazali da je prošlost samo početak, a da način na koji je koristimo definiše našu priču.

Pogledajte kako je protekao OZWEEGO Hub, ali i velika OZWEEGO žurka.

Buzz tim

Slični članci