Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
22.03.2016.

Ivan Vulovic-Air Max kolekcionar

Ivan Vulović, jedan od naših najtrofejnijih vozača koji se aktivno bavi Drag Race trkama ubrzanja, kolekcionar je Air Max modela, a privatno radi u sektoru logistike u porodičnoj firmi



„Zašto Nike? Zato što od kada znam za sebe nosim samo štiklu.
Sećam se kao klinac ćale je doneo iz Austrije Air Icarus, lepe bele sa crnim znakom, a posle nekog vremena i Air 180, ozbiljna revolucija u osnovnoj školi, naravno OG Ultramarin.
Odatle se stvorila i ljubav prema Nike-u i Air Max modelima.
Danas me Air Max asocira na detinjstvo, ali ne na „onaj“ period 90-ih, nego na najlepši deo života. Kod nas su krajem 90-ih nestali ti bitni retro modeli Air Max-a i tek 2005. su počeli da se ponovo pojavljuju. Tada kreće moje sakupljanje patika.
U jednom momentu do 2013. u sobi od 13 kvadrata bilo je oko 80 pari patika, što AM a što Pegasus-a, Huarache-a,  Jordan-a itd.



Pre dve godine odlučio sam da želim da imam samo Air Max 1 modele i za sada ih imam oko 19 pari, ali samo jedna je PATTA kolaboracija koju bolesno čuvam. Većinu drugih modela iz kolekcije sam ili prodao ili podelio drugarima.



Što se tiče stila, nekako „MAX“ ide na sve, pa čak i na odelo.  Volim da ih nosim i mislim da će tako ostati zauvek! Ta tradicija se prenela i na klinca koji ima 2,5 godine i mogu vam reći da je mali ozbiljan kolekcionar sa čak 23 para patika.

Slični članci