Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
03.06.2019.

DA LI SI BAŠ TI BUZZ ALL STAR DEVOJKA?

Da li si znala da se izgled Converse Chuck Taylor All Star patika nije menjao od 1917. godine?! Njihov savršeno nesavršeni dizajn su čelnici tog brenda pokušali da promene devedesetih godina prošlog veka, ali su se brzo vratili na dobro poznatu “neudobnu” varijantu. Tako je ostalo do danas kada se Converse patike smatraju simbolom neprolazne klasike, autentičnosti i upečatljivosti. Zahvaljujući njima, generacije mladih naučile su da budu svoje!

Ako čitaš ovaj tekst, znamo da imaš omiljene Starke! I to više od jednog omiljenog para. Zato te pozivamo da učestvuješ u Converse nagradnoj aktivaciji i postaneš Buzz ALL STAR GIRL. Šta treba da uradiš?

Napravi zvezdu od bilo kog (da, baš bilo kog!) materijala i “nalepi” je na omiljene Starke. Pazi, važno je da budeš baaaaš kreativna i fotkaš se sa njima. Objavi tu fotografiju na svoj otvoreni Instagram profil uz #BuzzAllStar do 10.6.2019. godine i možeš da postaneš jedna od tri Buzz All Star devojke koje će osvojiti vredne nagrade.

A nagrade su – veče za pamćenje u našem šopu u TC Ušće, koje ćemo organizovati 12.6. od 17h. Tri devojke koje odabere glumica Dragana Mićalović, Converse devojka, te večeri će ispred njihove kuće ili stana dočekati automobil koji će ih odvesti do našeg šopa u TC Ušće. Tamo će ih čekati profesionalni fotograf koji će za njih uraditi pravi photo shooting. Šminka i stajling se podrazumevaju!

Osim prilike da dobiju profesionalne fotografije, devojke će na poklon dobiti i Converse patike po izboru, kao i druge interesantne poklone.

Nagradna aktivacija počinje danas, a mi s nestrpljenjem čekamo fotografije. Be authentic & vidimo se u Ušću 12. juna!

Buzz tim

Slični članci