Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
30.05.2019.

THE GLORY IS IN THE NIKE AIR JORDAN 4 RETRO

Kada je 1989. godine Michael Jordan postigao čuveni „The Shot“ u finalnoj, petoj utakmici Playoff serije protiv Clevlend Cavaliers-a, bilo je očigledno da će patike koje je nosio na toj utakmici postati legendarne. Ove godine brend Nike slavi 30 godina postojanja tog sneaker klasika, release-om modela koji predstavlja vernu repliku patika iz davne, 1989. godine.

Možemo reći da se na listi modela brenda Jordan nijedan ne kotira toliko visoko kao ovaj dizajn Tinker Hatfield-a, nazvan Nike Air Jordan 4 Retro „Bred“. Poznate su i pod nazivom Black Cement 4, kako zbog crnog gornjišta upotpunjenog sivim detaljima, tako i zbog belog međuđona i crvenih detalja na đonu.

Najvernije ljubitelje Jordan modela oduševiće dizajn koji je po mnogo čemu upečatljiv. Osim originalnog logotipa brenda, model sadrži i vidljivu Air Max jedinicu na peti, laganu mrežicu na gornjištu, prepoznatljivi wings detalj i masivni jezik, zahvaljujući kojem su košarkaške patike još efektnije.

Nekoliko elemenata doprinosi unikatnosti Nike Air Jordan 4 Retro patika. Pre svega, mrežasti detalji koji su se prvi put našli na gornjištu jedne Jordan patike, ali i poseban sistem stabilizacije stopala, upotpunjen prepoznatljivim wings detaljima. Dodajte tome upečatljiv kolorit i znaćete da ovim patikama nema ravnih!

Nike Air Jordan 4 OG Retro „Bred“ dostupne su u našim šopovima u TC Delta City, TC Ušće, Knez Mihailovoj, Novom Sadu (Zmaj Jovina 2), Nišu i online. Ponesite ih u omiljenim street style varijantama i unesite malo Jordan-ove magije u svoj stil.

Slični članci