Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
22.04.2019.

DON’T KEEP CALM, IT’S BUZZ 4TH BIRTHDAY

Da li znate šta spaja poznate mlade umetnike i sportiste, ljude sa zavidnim karijerama, ali i one najmlađe, koji tek treba da grade svoj put na domaćoj i svetskoj sceni? Odgovor je jednostavan – to je ljubav prema sneaker kulturi.  

Kao sneaker station koji od svog osnivanja slavi različitost, autentičnost, jedinstveni stil i parolu „biti svoj“, ovog aprila smo, u kampanji koja je urađena povodom našeg 4. rođendana, okupili sve ljude slobodnog duha, bez obzira na to kojim se poslom bave, u videu koji vas poziva da 25. aprila budete deo naše rođendanske proslave.

Fotograf Nemanja Maraš, košarkaš Dejan Marijanović, glumica Marina Ćosić i koreograf Unja Green samo su deo ekipe koja na najlepši način predstavlja ono što BUZZ jeste – jedinstveni koncept u regionu koji je namenjen istinskim ljubiteljima patika.

Nakon četiri veoma uspešne godine, tokom kojih smo se trudili da vam predstavimo najnovije modele najpoznatijih svetskih brendova – Nike, adidas, Reebok, New Balance, Jordan, New Era, Puma, Converse, Under Armour, a od nedavno i Champion i FILA, nastavljamo da vas iznenađujemo novitetima i odličnom ponudom koja ruši sve granice domaće sneaker scene i inspiriše vas da budete još autentičniji.

Baš zato vas 25. aprila čekamo u svim BUZZ šopovima u regionu. Toga dana smo za sve naše verne fanove i pratioce pripremili rođendanski popust od -20% na izdvojene modele poznatih brendova.

Vidimo se u našim šopovima u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Bugarskoj, Rumuniji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Sloveniji.

Slični članci