Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
25.03.2019.

JUST GO BIGGER: AIR MAX PROSLAVIO 32. ROĐENDAN

Jedan od najspektakularnijih i najvazdušastijih sneaker događaja sezone održan je u nedelju, 24. marta u Beogradu. U pitanju je, naravno, Air Max Day kojim se Beograd pridružio brojnim metropolama širom sveta koje su, nizom kreativnih radionica i aktivnosti, obeležile 32 godine dominacije Air Max patika.

Glavna zvezda ovogodišnjeg Air Max Day-a bio je novi, spektakularni Air Max 720, model koji ima najveći Air đon do sada i idealno se prilagođava stopalu, pružajući neverovatan osećaj koračanja po oblacima. 

Obožavaoci sneaker kulture u Srbiji mogli su da uživaju u najvazdušastijem Just Go Bigger događaju i da budu deo Nike laboratorije za testiranje Air Max modela, odnosno vazduha koji se nalazi u novim Air Max 720 patikama. Pobednik izazova, koji je uspešno rešio sva četiri eksperimenta i najbrže izašao iz Escape Room-a, na poklon je dobio novi model Air Max patika.

Oduševili su nas i učesnici u našem Air Max Workshop-u, koji su imali priliku da kreiraju Air Max 720 patiku. Najlepšu kreaciju su Coby i Dunja Jovanić takođe nagradili parom novih Air Max patika

Pored brojnih ljubitelja patika , Air Max Day okupio je i brojne poznate ličnosti iz javnog života, dok su svojim nastupom sve prisutne oduševili Coby i Senidah, kao i reperi Fox i Mili.

Prenosimo vam deo atmosfere sa ovogodišnjeg Air Max Day-a.

Slični članci