Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
30.04.2018.

CLUB C X MONTANA CANS

„Always Classic“ – nova Reebok kampanja zagovara individualnost i

podstiče kreativce

Pozivajući na saradnju istaknute kreativce u oblasti ulične umetnosti, grafitere Sany i Felipea Pantonea, kao i nemačke stručnjake za boje iz kompanije Montana Cans, inovativnom kampanjom „Always Classic“, Reebok je predstavio novu siluetu – Club C X Montana Cans.

Kao brend koji snažno veruje u one koji pomeraju granice stvaralaštva i ne libe se da nadmaše očekivanja, Reebok je inspirisan svojim kultnim Classic modelima – Freestyle Hi, Classic Leather, Club C i Workout Plus, stvorio nove. Klasične siluete poslužile su kao savršena umetnička platna, pa podstaknut bojama iz kolekcije proizvođača boja Montana Cans, Reebok predstavlja četiri posebno atraktivna koloristička modela Club C Montana Cans – PURPLE, MT. FUJI, PEBBLE i MANILLA LIGHT.

Odlučna u nameri da postane deo dominante muške grafiterske scene, Sany se visoko pozicionirala zahvaljujući autentičnom street art opusu, zagovarajući odvažan stav i bunt, dok je Felipe svojim kolorističkim geometrijskim instalacijama vrlo blizak jedinstvenoj estetici modela Club C. Oba umetnika predstavljaju kreativne vizionare i uzor svojoj generaciji umetnika, ističući se kroz smele i jedinstvene stilske forme.

Uz Sany i Felipea, u kampanji su prisutni i neki od najvažnijih partnera brenda Reebok, uključujući hip-hop duo Rae Sremmurd, rapera Lil Yachty, pop zvezdu Arianu Grande i supermodel Gigi Hadid.

Reebok Classic, koji je zbog svog minimalističkog stila još davne 1985. godine bio omiljena patika sportista, na terenu i van njega, još uvek je nezamenjiv model koji oduševljava sve generacije. Club C Montana Cans predstavlja idealan prolećni izbor za sve čiji stil odiše individualnošću i samopouzdanjem.

Na jednom od beogradskih zidova proveli smo dan sa Junkom, a kako je njega inspirisala ova kolaboracija pogledajte ispod.

Samo u Buzz šopovima u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Zrenjaninu, Subotici, Užicu, Novom Pazaru uz kupovinu Club C Montana Cans patika dobijate i poklon originalni Montana Sprej ili USB

Slični članci