Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
02.04.2018.

BEOGRAD UHVAĆEN U MREŽU!

Nakon Pariza, odakle je krenula „mreža“, i Beograd je uhvaćen u ovu zabavnu klopku u kojoj su se našli  neki od naših najpoznatijih glumaca, muzičara, blogera i pripadnika sneker kulture. Sve ovo se desilo u okviru velike adidas žurke na kojoj je predstavljen novi model ovog brendaDEERUPT, u čijem se DNK nalazi upravo mreža.

Prvenstveno upotrebljena na adidas siluetama za trčanje iz 1980-ih godina, ključni detalj New York runner i Marathon Training modela, mreža sada obuhvata čitavu DEERUPT siluetu – neobičnih je proporcija i jarkih boja. Kao osnovni princip dizajna, pored istorije i tradicije popularnog brenda, ilustruje i urbano planiranje, arhitekturu i prirodu. Osim odvažnog i minimalističkog izgleda, DEERUPT se odlikuje i izuzetno laganom konstrukcijom sa rastegljivim gornjištem, uz unutrašnjost koja osigurava potpunu stabilnost stopala i pruža mu svu neophodnu podršku.

Beograd, skladište na dokovima beogradske luke, specijalno preuređeno za lansiranje novog modela i estetika mreže kao osnovini motiv, specijalna pozivnica samo za odabrane u digitalnoj formi sa navigacijom ka mestu dešavanja, samo su neki od elemenata koji su dodatno učinili da ovaj event bude jedno novo i jedinstveno iskustvo. Prisutni su uživali u mnogobrojnim zanimljivim aktivacijama, gde su pokazali svoju kreativnost, okretnost i fotogeničnost, pa su originalnim fotografijama uz hashtag #DEERUPT zaposeli društvene mreže.

U zabavnoj VR igrici u znaku mreže, učesnici su imali priliku da uživaju u doživljaju izmeštene realnosti, pokažu svoje sposobnosti i osvoje nove adidas Deerupt patike. Od utorka 3. aprila igrica se nastavlja u BUZZ Ušću do subote 7. aprila kada će najbolji igrač osvojiti Deerupt patike.

Ova silueta danas je glavni svetski hit koji je postavio nove standarde u dizajnu i primeni ovog neobičnog paterna. Nakon lansiranja, adidas Deerupt dostupne su širom Srbije i regiona u svim BUZZ Sneaker Station šopovima.

Trenutno nema komentara

Slični članci

17.
Mar.
2023.
News
Buzz koncept store je mesto koje spaja odličnu kupovinu sa različitim oblastima urbanog načina života. Glavna je stanica za sve ljubitelje atraktivnih i prem...