Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
05.01.2018.

NMD, KAO STIL ŽIVOTA

 

Zovem se Adidas NMD. Moje ime ,,NMD" dolazi od reči nomad i označava ljude koji lutaju i stalno se kreću. Samim odabirom mog imena, moji tvorci su zamislili moj život kao neprekidno putovanje,  lutanje i potragu za neizvesnim. Putovala sam prvo u kutiji. Tada nisam znala gde idem i gde ću stići, ali sam se nadala da će mi se svi obradovati, zbog mog „boost“ đona, koji je broj 1 u svetu. Život u kutiji jednostavno nije bio za mene, te sam veoma brzo završila na policama Buzz-a.

Ni tu se nisam dugo zadržala, jer je moj sadašnji vlasnik ubrzo došao po mene. Kada smo se ugledali, bila je to ljubav na prvi pogled. Osećala sam tada veliku zavist i ljubomoru ostalih patika koje su me okruživale. One nisu bile ljubomorne samo na ljubav mog novog vlasnika, Azura, prema meni, nego i na moju lepotu, besprekoran kvalitet, i udobnost- jer težim sitnih 50g. Kao što sam već rekla, zovem se Adidas NMD, sa razlogom. Znate, Azur i ja mnogo putujemo. Mnoga mesta smo zajedno videli i mnogi su se za nama okrenuli. Srećna sam svaki put kada me odabere, jer znam da idemo u novu avanturu, na kojoj će Azur svima da pokaže kako je ponosni vlasnik svojih patika. Stari dizajn i najnovija tehnologija jednostavno plene pažnju gde god se mi pojavimo.

Čula sam da se ljubav ne može kupiti, što nije istina, jer je Azur kupio mene, a ja pružam ljubav svojom neviđenom udobnošću, svaki put, iznova i iznova. Održava me besprekorno čistom i pokazuje me sa ponosom svima. Azur i ja smo jedan tim, koji bi sa lakoćom mogao osvojiti svet. I zato, drage moje drugarice, nemojte se plašiti konkurencije nego verujte u sebe. Možda vam moja priča pomogne u tome.

Lep pozdrav,

NMD i Azur

Slični članci