Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
01.11.2016.

NOVA LICA BUZZ CREW-A

Za sve one koji vole street style modu i koji nas prate, u novu jesen-zima sezonu zakoračili smo sa dva nova člana BUZZ CREW-a.


Ako volite Instagram, njih ste sigurno primetili: @unakrlic, devojka izuzetno prepoznatljivog stila, koja sa razlogom lajkove na svakoj svojoj fotografiji broji u hiljadama i @ponocnijahac, poznat i kao Stefan Burmazović, koji izvanrednom estetikom prikazuje urbanu modu u digitalnom svetu.


Una i Stefan se pridružuju već dobro poznatom, uigranom i energičnom crew-u i zajedno sa njima će nam prenositi trendove urbane scene. Autorka bloga ‘’Fashion Babe’’ Dunja Jovanić, dizajnerka i kreatorka brenda ‘’Urban Design’’ Maja Čobanov , koreograf i plesač Aleksandar Marković Lex i osnivač ‘’MareljBowTies’’ handmade leptir mašni Jovan Marelj zajedno sa Unom i Stafanom čine novu postavku BUZZ CREW-a, spremnu da u ovoj sezoni svoje stylish profile obogate najnovijim Air Force 1, Superstar, Gazelle, Air Max, Air Jordan, All Star, kao i ostalim ikonama koje nas očekuju ove jeseni i zime.


Svojim pričama i akitivnostima uvodiće nas u epicentar lokalnih i globalnih dešavanja, ali i na originalan način iz prve ruke prenositi duh jedne urbane i moderne kulture.

Slični članci