Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
31.10.2016.

Asics GEL LYTE V

Asics GEL LYTE V je model koji je na svetsko tržište izašao 1993. godine, ali je na svoja reizdanja čekao punih 20 godina, tako da je 2013. godine ponovo kao Retro izdanje uvršten u redovnu ponudu.
Ove godine za sezonu jesen/zima iz spektra različitih modela izdvojile su se dve kombinacije boja GoreTex paketa.


Asics Gel-Lyte V G-TX "Gore Tex Pack“ čine dva modela izraađena od premium materijala glatke i brušene kože, GoreTex podstave, sintetičkih materijala i workboot pertli.


Gel Lyte V karakteriše gornji deo u formi čarape bez jezika koja u potpunosti obuhvata stopalo i čini patiku veoma udobnom. Model je pripadao grupi patika za trčanje, pogotovo namenjen za duge distance, a danas njegova namena je u lifestyle modelima sa velikim spektrom boja i kombinacja materijala.


Đon patike, čuveni GEL sistem, osmišljen je početkom 80-ih godina, a predstavlja silikonske kapsule ispunjene gelom (želatinastom tečnošću). Smeštene su u unutrašnjosti središnjeg dela đona na mestima najvećeg opterećenja, a na ovom modelu u delu pete i prstiju. Sistem deluje tako što se vertikalno opterećenje prenosi u horizontalu kroz komore koje se šire i na taj način deluje kao absorber, a sve u cilju poboljšanja performansi smanjivanjem opterećenja na zglobove i otklanjanja umora.
Na ovom modelu središnji deo đona izrađen je od veoma laganog penastog materijala SOLYTE što čini patiku veoma udobnom, a spoljnji deo gazišta izrađen od čvrste gume je podeljen u dva dela, pa je sredina đona slobodna što omogućava dodatnu savitljivost patike.


Modeli su izrađeni najvećim delom od različite kože, a podstavljeni GoreTex materijalom koji omogućava toplu i suvu sredinu u toku sezone za koju je namenjen. Ako ste navikli na udobnost Asics modela, sada svoju omiljenu siluetu možete nositi i u hladnim danima, a u kombinaciji sa Crep Protect sprejem za zaštitu od vode i masnoće, model može bti sasvim pouzdan partner. 

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...