Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
27.12.2023.

Air Jordan 1 Mid – One silhouette for every occasion

Pozdrav ekipa,

 

Moje ime je Stefan Spirkovski i ovo je moja prva priča kao člana Buzz Crew-a. Kako da se predstavim? Ja sam influenser, model i fitness instruktor. Kada sam razmišljao o tome koje patike najbolje povezuju i opisuju ova 3 zanimanja, odlučio sam se za Air Jordan 1 mid patike. To je moj odabir za dnevnu i noćnu rutinu.

Inspirisane originalnim Air Jordan 1, ove AJ1 Mid u crno-plavoj boji zadržavaju iste dizajnerske elemente i dodaju neka moderna unapređenja za još snažniji utisak van košarkaškog terena. Air Jordan 1 je sam po sebi vremenski neizbrisiv komad istorije koji je gotovo prepoznatljiv među svim ljubiteljima patika i obožavateljima košarke. S poznatom kombinacijom boja iz prošlih Jordan modela, Air Jordan 1 Mid "Varsity Royal" pruža klasičnu udobnost pri svakom koraku. Nose ih apsolutno svi – od mlađih do starijih, od 7 do 77 godina.

Air Jordan 1 su izrađene od materijala od nubuk kože, gumenog đona i Air-Sole pete za zaštitu od udaraca, s ikoničnim Air Jordan "Wings" logotipom.

Nisam oklevao u svom odabiru i sto posto ga preporučujem. Ovaj model, kao i mnoge druge, možete pronaći u BUZZ šopovima, kao i online.

 

Stefan Spirkovski

Slični članci