Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
06.12.2023.

A different look - adidas Gazelle Boot

Ćao ljudi!

Moje ime je Desislava, i dobitnica sam BUZZ x adidas Originals street kastinga. Jako sam uzbuđena što mogu da podelim svoju prvu priču na blogu sa vama, a još više sam uzbuđena što ću vam pokazati fantastične adidas Gazelle Boot, koje su vrlo brzo postale moje omiljene patike za zimu.

Kada je reč o adidas-u, ne treba puno uvoda – tri pruge same govore za sebe. Ovo je brend koji se uspostavio, ne samo u svetu sporta, već i u svetu ulične mode i kulture.

Možete zamisliti kako su se adidas Gazelle Boot brzo pretvorile u moje omiljene patike, koje u poslednje vreme kombinujem sa adidas Monogram Puffer Jacket kako bih postigla ležeran, ali stilski izgled. Savršene su za hladnije dane i sneg (srećan prvi sneg, usput!), i super su jednostavne za stilizovanje – dobro se slažu sa svim, što znači bezbrojne ideje i odevne kombinacije! Zar nije to cool?

Isprobavanje novih stvari za mene je prilično važno, ali isto tako volim siluetu adidas Gazelle. Kada sam prvi put videla novi dizajn, odmah sam znala da će postati osnovni komad u mom svakodnevnom ormaru. Preoblikovana klasična silueta, podignuta na platformu, u živopisnim bojama – ima li šta bolje?

Đon je trostruka platforma koja podiže svaku odevnu kombinaciju na novi nivo – ne volim svoj stil da dovodim u pitanje, čak ni zimi.

Vaše adidas Gazelle Boot čekaju vas u BUZZ šopovima i online.

 

Desislava

Slični članci