Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
15.11.2023.

CONVERSE IS YOUR CANVAS FOR SELF-EXPRESSION

Pozdrav,

Ja sam Kejli, već ste me upoznali u mom prvom blogu za BUZZ CREW. Danas sam ovde sa još više inspiracije nego ikada pre, stoga želim da podelim sa vama model u koji sam se zaljubila na prvi pogled – Converse Canvas.

Pre nego što predstavim novi model, vratimo se malo unazad, na same početke Converse-a. Converse je sportska patika američkog brenda koja se proizvodi od 1908. godine. Prvobitno je brend bio poznat po poludubokim patikama, ali kasnije su proširili svoj asortiman i počeli da proizvode i druge modele za sportove poput košarke, boksa i skateboarding-a. Danas su Converse patike poznate širom sveta kao ikona stila. Ove sezone donose nam novu i osvežavajuću siluetu – Converse Canvas.

Ovo su lifestyle patike koje kombiniraju retro i klasične detalje. Kombinacija asimetričnih linija, kože i tkanine čini ih pogodnim za sve prilike.

Već znate da oversized stil ne nedostaje u mom ormaru, pa sam ovaj put odlučila kombinovati ih sa Jordan Flight trenerkom. Udobnost, prostranost i lakoća uklapanja razlozi su zbog kojih me ova trenerka čini svojom.

Usudite se da pomerate granice stila i hrabro se suočite sa hladnim zimskim danima uz Converse Canvas. Možete ih pronaći u BUZZ šopovima i online.

Do sledećeg puta,

Kejli

Slični članci