Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
01.11.2023.

PINK AIR FORCE 1 WAY

Ćao ekipa,

Ponovo sam tu da vam predstavim novi model patika iz Buzz-a. Ovog puta su to NIKE Air Force 1 PLT.AF.ORM. Kao što možete primetiti, moja opsesija Nike Force modelima se nastavlja.

Vi koji ste imali priliku da ispratite moje best catch-eve znate da sam najveći fan ovog modela. NIKE Air Force 1 PLT.AF.ORM  su patike koje su me oduševile. Zašto? Pink pop of color će razbiti i oplemeniti svaku modnu kombinaciju, slažu se uz apsolutno sve, i definitivno su patike koje vredi posedovati u svojoj kolekciji. Ovaj put sam ih kombinovala sa NIKE Phoenix duksericom i crnim helankama koje su se savršeno uklopile uz ceo autfit.

Patike  imaju oversized gumeni đon, uklopljen sa Air punjenjem, te garantuju udobnost i stabilnost tokom celog dana.  Pritom, složićete se da sjajno izgledaju pa je to razlog zbog kog su toliko popularne.

Ako ste u potrazi za trendy, ali klasičnim i udobnim modelom, ove patike su upravo to! NIKE Air Force 1 PLT.AF.ORM, kao i mnoge druge modele iz nove Nike kolekcije, možete pronaći u svim Buzz šopovima ili ih naručiti online.

 

Vaša Adna, xoxo!

Slični članci