Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
04.10.2023.

Uvek u pokretu sa ASICS GEL-NYC

Hej, ekipo,

 

Kao što neki od vas već znaju, ja sam plesač i koreograf, što znači da je pokret ključan deo moje svakodnevice. Tako se izražavam i upravo zato posebnu pažnju posvećujem patikama koje nosim. Važno mi je da nisu samo cool, već i udobne. Zato sam jako uzbuđen što sa vama mogu podeliti ASICS GEL-NYC patike koje nosim uvek sa sobom, kad god sam u pokretu!

ASICS GEL-NYC dizajnirane su za maksimalnu udobnost, a kombinacija lagane pene i inovativne GEL® tehnologije u potplatu čini ih savršenim za sve aktivnosti. Još nešto jako cool kod ovog modela je to što se gornji deo konstrukcije podseća na GEL-NIMBUS® 3 iz ranih 2000-ih, što mi se jako sviđa zbog retro estetike.

Još jedna stvar koju volim kod njih je to što ih je lako kombinovati sa ostalom garderobom. Moj glavni autfit je kombinacija crnih DOT kargo pantalona i trendy trenerke kako bih ceo izgled učinio malo zanimljivijim. Izgleda super ležerno, ali u isto vreme i prilično elegantno.

Nije važno jeste li plesač poput mene ili ste samo aktivni tokom dana, ASICS GEL-NYC odličan su izbor za osvajanje urbane scene i za sve koji su stalno u pokretu!

Vaš ASICS GEL-NYC čeka vas u BUZZ šopovima i online.

 

Stay fresh,

 

Remi

Slični članci