Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
20.09.2023.

ELEGANTNO PUTOVANJE UZ NEW BALANCE 550

Zdravo ljudi,

Ja sam Kejli i ovo je moj prvi Buzz Crew. Ja sam autorka, moderatorka, novinarka, influenserka i plesačica. Takođe sam najnoviji član Buzz Crew-a i jako sam uzbuđena zbog toga. Moja svakodnevica koja pripada svetu medija i televizije dopušta eksperimentisanje stilovima, ali ja uvek ostajem verna svom stilu u kom su neizostavne patike.

Pođite sa mnom na otmeno putovanje s mojim najnovijim modelom, NEW BALANCE 550 'White Green' patikama. Ovaj model je ostavio traga na ulicama grada i definitivno privukao svačiju pažnju. Sada ću vam objasniti zašto su ove patike postale nezaobilazne u mojoj kolekciji.

NEW BALANCE 550 su lifestyle patike nastale 1989. godine kada su ostavile impresivan trag na košarkaškim terenima širom sveta. NB 550 je tako postao globalni modni favorit. Niska i aerodinamična silueta modela 550 podseća na modni dizajn kasnih 80-ih, dok im gornjište od meke kože daje klasičan izgled pogodan za svako doba. Ovaj put sam model odlučila iskombinovati sa donjim delom nove Nike Tech Fleece kolekcije. Kao što ste mogli primetiti, beggy je karakterističan za moj stil. Često me možete videti kako ovaj model kombinujem sa Nike Sportswear Tech Fleece Windrunner majicom sa kapuljačom ili klasičnim crnim crop topom.

Moje New Balance patike putuju sa mnom posvuda i u mojoj su svakodnevnoj rutini: na plesnom podijumu, na setu, u studiju i u mojim omiljenim kafićima. Ako tražite klasičan par patika sa modernim vajbom, New Balance 550 'White Green' savršen su izbor za vas.

Ove patike možete pronaći u BUZZ šopovima ili online.

Puno ljubavi,

Kejli

 

Slični članci