Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
13.09.2023.

adidas Niteball: A Fusion of Style and Comfort

Ćao svima!

Ja sam Matej i danas sa vama delim svoju prvu blog priču za Buzz Crew. Kad sam bio izazvan da odaberem par patika koje me najbolje predstavljaju iz BUZZ-ove široke ponude proizvoda, znao sam da to mora biti nešto od adidas-a. Kao veliki obožavalac brenda, odlučio sam da odaberem model koji savršeno prati trenutni trend i ostavlja snažan stav koji će privlačiti pažnju.

Nakon posete Buzz shop-u, model koji sam smatrao idealnim za premijerno predstavljanje je adidas Niteball "Off White Olive".

Prvo što mi je upalo u oči je njegov jedinstveni dizajn. Može se pohvaliti mešavinom vrhunskih materijala u kombinaciji sa paletom boja koja je istovremeno svestrana i moderna. Posvećenost detaljima vidljiva je na svakom šavu.

Minimalistički, ali impresivan dizajn čini ove patike prikladnim za svaku priliku. Bez obzira idete li u kanc, teretanu ili u dnevnu šetnju, adidas Niteball "Off White Olive" je savršen odabir koji možete napraviti.

Na kraju, ovaj model mora imati svaki obožavalac patika, bilo da ste istinski ljubitelj ili samo honorarni entuzijasta. Njihova svestranost, udobnost i sposobnost da dopune svaku kombinaciju čine ih nezamenjivima.

 

Model je sada dostupan u BUZZ prodavnicama i na web shopu!

Slični članci