Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
23.08.2023.

No risk no fun – Take your chance in Nike Air Max 90

Dragi moji i drage moje,

 

Mac Miller ima pesmu ‘Nikes on my Feet’ i setim je se svaki put kada pomislim na neku Nike patiku. Pre 33 godine na tržište izlazi Nike Air Max III, model koji je svima poznatiji kao Air Max 90. Tinker Hatfield se svojevremeno odlučio za veći vazdušni jastuk i povećanu fleksibilnost koju, zahvaljujući njemu, i danas možemo da osetimo dok šetamo u ovom klasiku koji traje već tri decenije.

Najpoznatiji colorway je takozvani Infrared. Prvobitno je predstavljen kao Hyvent Orange, a danas imamo najrazličitije kombinacije boja. Znajući koliko je Air Max 90 udoban, idealan za uklopiti sa bilo kojom kombinacijom, s lakoćom donosim odluku u devet od deset situacija.

 

Tako je bilo i sada. Pozvao sam drugara u šetnju i rekao mu da ponese aparat i par objektiva za svaki slučaj. Ladar je car! Ne znam da li sam vam rekao koliko volim svoj grad i ljude u njemu? U to ime, morao sam da zastanem i ovekovečim jedan ‘freeze’ ispred zida gde piše ‘RISK’. Gospodin Rosh Panonsky lično, pravi će znati, umetnik svog kalibra oslikava naš grad uzduž i popreko i daje mu posebnu draž.

Kada čujem Air Max kao da me neko poziva na avanturu i šapuće – adrenalin. Mislim da ne postoji izazov, ma koliko rizičan i izazovan bio, koji ne bih mogao da savladam u ovim patikama. No RISK, no fun – šta da vam kažem. Verovatno volim akciju ili sam gledao previše akcionih filmova gde Jackie Chan radi parkour

Spremajući blog, u glavi mi se zaglavila reč RIZIK, zajedno sa pesmom i sećanjem na Mac-a. Sledeći put kad vidiš AM90 seti me se. Rizikuj kao Tinker. Uradi nešto što želiš iako ti svi govore da ne treba. Reci nekome da ti je stalo. Praštaj… I pomozi nekome ko je pao. Život se meri po iskustvima koja stvaramo i pamtimo.

 

Koja je tvoja omiljena patika za avanturu? Čujemo se uskoro, stay fresh!

 

Story

Slični članci