Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
05.07.2023.

Puma RS-X - comfy and fresh, all in one!

S obzirom da mi je ovo prvi blog koji pišem za Buzz, hteo sam da dam sve od sebe da vam kažem iskreno šta mislim o PUMA RS-X EFEKT TM patikama. “No bulshit” kako bi rekli.
Dakle… Ulazim u Buzz i vidim model na kome piše “Puma”. Pre dosta godina možda bi me i sama Puma kutija razveselila jer bi u njoj sigurno bile one predivne Puma Suede na koje bih odmah stavio Fat Lace. Doduše, s njima bih izgledao kao 70% ekipe s kojom sam „visio“, ali i dalje bi to bile top šuze.


Ovog puta sam izabrao model RS-X (možda više ime za neki Kawasaki motor nego za patiku, ali realno nebitno… Video sam i gorih imena za patike). Znam da taj model nije nov, ako se ne varam mislim da je Puma izašla s tim modelom još 2018. Što je najbolje, imao sam prilike nositi crveni RS-X model 2020. godine kada sam snimao spot za svoju pesmu “Hollywood”. Snimio sam spot i i vratio sam ih idući dan jer mi tad nisu ogovarale. Za spot su realno bile super, ali za sve ostalo su mi se činile dosta glomazne na mojim 44.5 stopalima. Danas mi se ta odluka čini glupom jer im nisam dao ni priliku. Model o kojem vam trenutno pišem su i dalje te iste RS-X (EFEKT TM) kao i pre 2 godine, ali ovaj put sam ih imao priliku nositi neko vreme i mogu vam reći da su ovo jedne od onih patika (doslovno 2 para koja imam) koje mi nisu zadavale bolna stopala nakon 2h nošenja.


To je vrlo verovatno zato što je Puma još davne 1986. pokrenula RS tehnologiju sa kojima su se pokušali više približiti aktivnom korišćenju njihovih patika kao npr. u trčanju. U ovom RS-X modelu možete trčati, iako to ne bi bio moj prvi izbor. Niti je (u današnje vreme) za to zamišljen…

RS-X model je napravljen da vam pruži maksimalnu udobnost i da pritom izgledate fresh, nebitno da li ste u 6. razredu osnovne, završavate diplomski ili ste upravo dobili treću unuku. Ove RS-X danas su daleko od onog što sam imao prilike probati 2020. Ne čine se više tako plastičnima, noga diše jer su i materijali prozračni tamo gde trebaju biti. Da, i dalje se čine glomazne, ali kad ih primite u ruku shvatićete da su zapravo jako lagane.


U Buzz šopu sam video Puma RS-X model u tačno 13 drugih colorway-a, što ženskih, što muških, pa možete slobodno izabrati one koje su više po vašem ukusu. Na stranu colorway i glomaznost… Iskreno, mislim da danas na policama nećete naći baš puno patika koje vas neće izneveriti niti kad se idete penjati na planinu nedjeljom ujutro, niti kad se nakon planine nađete na kafici sa frendovima u nedjelju popodne.


Mogu vam sad pisati o istoriji Pume kao brenda, ali to nikog ne zanima i realno ako ste barem ovakav mediokritet sneakerhead-a ko ja, znate da Puma zapravo nikad nije razočarala sa patikama iako možda trenutno nisu u hype-u kao neke druge marke, ali to pripisujem tome da imaju taj “No Bullshit” stav sa kojim se neće svi složiti… baš kao i ovaj blog post.


Vi procenite sami – ja ću ovaj RS-X zadržati u svojoj kolekciji, a vi svoj model pronađite u BUZZ šopovima ili online.

 

Zembo Latifa

Slični članci