Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
12.04.2023.

FREE TO BE YOURSELF WITH CONVERSE RUN STAR MOTION

Hej,

Srećna sam što mogu podeliti sa vama da sam sada deo BUZZ ekipe u kojoj se svi volimo da se zabavljamo, uživamo ​​u životu i izgledamo dobro. Zovem se Lina Roskin i danas ću vas dovesti u svoj svet i podeliti sa vama svoju dnevnu rutinu u kojoj su udobnost i stil sve. Model sam, instruktorka joge, spisateljica i uglavnom neko ko ne voli puno da priča o sebi, već o onim stvarima koje me inspirišu.

I baš tako mogu opisati svoje, trenutno omiljene, i #musthave patikeCONVERSE RUN STAR MOTION, koje su toliko udobne da su zauzele svaki deo moje svakodnevice. Čak sam sebi nabavila drugi par crnih Converse Run Stars, pa ih stvarno mogu nositi i uskladiti uz svaku kombinaciju. Najbolje od svega je to što ih ne moram nositi samo u gradu, nego čak i u planinama dok šetam sa psom. I mogu vam iskreno reći da ih ne bih menjala ni za jedne druge patike.

Njihov ekscentrični dizajn potplata me odmah osvojio, no kako volim reći – izgled nije sve. Ono što je važno je da se osećate ugodno i da možete s lakoćom izraziti sebe i svoj stil. Zato bih rekla da CONVERSE RUN STAR MOTION patike izražavaju mene i ono dete u meni koje veselo i lagano poskakuje na baš svakom koraku.

I dok već govorimo o udobnosti, želim vam predstaviti sledeći #musthave iz moje dnevne rutine – najnoviji Buzz-ov brend, DOT. Njihov jednostavan dizajn ide uz sve, ali ono što me zaokupilo je udobnost uz koju se osećam kao kod kuće kad god ih nosim. Već imam kompletan set – top, trenerka, donji deo... Neću nabrajati sve, jer bez obzira šta odaberete od DOT-a, mogu vam garantovati da će biti u vaše top 3 stvari koje želite nositi svaki dan.

I za kraj, ostavljam vam svoju poruku: najvažnije je osećati se ugodno u životu – u svakoj situaciji i u svakom trenutku. Cenite svoju udobnost i idite kroz život sa stilom.

Vidimo se uskoro!

 

Lina

Slični članci