Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
26.10.2022.

THE “NEW BALANCE” UNIVERSE

Hej, društvo,

To sam ja, Aleksandar, ili Screamoe, kako me drugi zovu – DJ, content kreator, kolekcionar i veliki fan visokokvalitetnih patika.

Mnogi modeli su prošli kroz moje ruke... uhm, mislim stopala. Ranije mi je izgled patika bio najvažniji, ali se tokom godina moje mišljenje promenilo. Danas mi je bitno da patike koje nosim budu komforne, stilizovane i da mogu da izdrže test vremena. Jedan od brendova za koji mislim da ispunjava navedene kriterijume definitivno je New Balance.

Moja veza sa brendom počela je pre nekoliko godina kada sam prvi put obuo New Balance 574 – istinski klasik među patikama. Krajem prošle godine, upotpunio sam svoju kolekciju novim, takođe legendarnim, modelima – New Balance 327 i 237. Davno sam sebi obećao da ću izaći iz okvira standardnog i pružiti šansu nekim novim brendovima. I tako je moja sneaker kolekcija postala bogatija za tri para New Balance patika.

Krajem 2021. godine, na listi mojih top patika našle su se i New Balance BB550. Mnogo ranije, i pre nego što sam ih imao, znao sam da ima nešto posebno u toj klasičnoj košarkaškoj silueti – retro, svedena, u isto vreme super stilizovana. Ne znam da li je do izgleda ili činjenice da ove patike idu uz apsolutno sve što imam u svom garderoberu, ali od trenutka kada sam ih prvi put obuo, bio sam siguran da su stvorene za mene.

Prirodna koža, colour-blocked paneli, debeli jezičak i specifičan dizajn đona čine New Balance BB550 must-have parom mojih svakodnevnih autfita. Kao neko ko većinu vremena u toku dana provodi na nogama, važno mi je da patike koje nosim budu zaista udobne.

Jednostavno i efektno brendiranje daje im klasičan i retro izgled koji se savršeno uklapa u moje svakodnevne autfite sa džinsom ili donjim delom trenerke, a sjajno ide i uz pantalone i majicu. New Balance BB550 su definitivno patike koje bih svima preporučio.

Možete ih pronaći u Buzz shop-ovima ili online.

Vidimo se uskoro,

Screamoe

Slični članci