Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
27.07.2022.

Go Sustainable

Ćao svima, moje ime je Jelena, a možda me poznajete više kao @catwomenn sa Instagrama. Kao osoba koja uvek bira klasiku kad je u pitanju odeća, sa patikama je oduvek bila druga priča – tu biram neobično. Zato mi je ovaj model Nike patika momentalno privukao pažnju!

Naime, u pitanju je model NIKE SPACE HIPPIE 04, koji je deo Nike kolekcije Space Hippie, koja se sastoji od četiri različita modela, od kojih je svaki napravljen od recikliranih materijala i ima svoj jedinstveni dizajn. Moram reći da sam prilično impresionirana i pakovanjem, koje je takođe napravljeno od recikliranih materijala.

Ali, hajde da se vratimo na patike. Space Hippie je priča o transformisanom otpadu. Ne samo što je najlakša silueta u kolekciji, već gornji deo sadrži čak oko 75% recikliranog sadržaja po težini – napravljen od recikliranih plastičnih boca, majica… Impresivno zar ne? Ono što ih takođe čini posebnim jeste i jedinstvena estetika – od šarenih, neonskih detalja do asimetričnog oblika đona koji podseća na sliku svemira. Udobnost i lakoća su samo jedne od reči koje savršeno definišu ovaj model. 

Ne zaboravite da NIKE SPACE HIPPIE 04 možete pronaći u svim Buzz Sneaker Station šopovima, kao i online

 

@catwomenn

Slični članci