Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
01.06.2022.

Walk On Air with Nike Air Max 2021

Započeću ovaj blog rečenicom koju sam izgovorio kad sam ih ugledao: „Šta je ovo, svemirski brodovi?!“

 

Nike Air Max 2021 ima skroz futuristički izgled. Gledajući u potpuno novu siluetu, vezice, jezik i potplat − odmah upadaju u oči. Na gornjem delu su različiti materijali. Baza je od najlona u sivoj boji. Oko vezica i pete nalazi se sloj od kože. Na nosu se nalaze gumene točkice, a s unutarnje strane patika je mrežasti materijal. Sve to povezuju vidljivi narandžasto-žuti šavovi.

Međuđon je jako upečatljiv element. Sastoji se od dva dela. Zadnji deo sadrži potpuno vidljivu Air jedinicu žute boje, sa crnim gumenim kavezom oko nje. Deo ispod prednjeg stopala izrađen je od pene bele boje. Iznad međuđona je gumeni obrub narandžaste boje.

Mix crne, žute i narandžaste boje asocira me na vatru, što se definitivno potvrđuje ako pogledate završetke vezica. Volim vatru, i za mene je to plus.

Još jedan plus, ovaj Air Max deo je projekta Move To Zero koji se temelji na održivosti. Modna industrija jedna je od industrija koje najviše zagađuju okolinu. Nike želi pomoći da se to smanji tako što se najmanje 20% materijala na modelu reciklira. Postojeća plastika i tekstil ponovo se koriste za smanjenje emisije CO2. Svojim projektom Move To Zero pokušavaju spasiti planetu na vreme.

 

Što se tiče udobnosti, mogao bi koristiti puno superlativa da opišem te patike. Kombinacija vazdušnih jastuka, sunđerastih i gumenih potplata pružaju super mekan osećaj. Ovo je pravi izbor za sve one kojima je udobnost na prvom mestu, bez obzira da li idete „samo“ do prodavnice ili na trčanje.

Nike je još jednom potvrdio da se i te kako može oživeti nasleđe i pomeriti granice svaki put iznova. Nike Air Max 2021 su definitivno patike koje moram imati u kolekciji i koje ću poželeti da nosim u svakoj sledećoj sezoni.

Nike Air Max 2021 u raznim bojama, koje će izazvati vašu hrabrost na ulici, možete pronaći u Buzz šopovima i online.

 

Pišem vam ponovo, vrlo brzo,

 

Kiki


 

Slični članci