Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
11.05.2022.

RULE THE STREETS WITH PUMA MIRAGE SPORT

Hey,

 

Prošlo je mnogo vremena od mog prvog bloga, pa ću se predstaviti ponovo. Ja sam Naser Gutić, u plesnim vodama poznat kao B-boy Naki. Ponovo imam nove, sveže patike za vas. Kao profesionalni break dancer kome obuća predstavlja najvažniji deo autfita, uvek biram najbolje patike. Sa fotografija možete da zaključite koliko uživam u njima.

Ovog puta, moja odluka je na nečemu potpuno drugačijem − Puma patikama. Puma je poznata pretežno u svetu sporta, ali njen uticaj je sve više zastupljen u svetu mode. Puma MIRAGE SPORT patike su me osvojile njihovim wild dizajnom i živim bojama. Inspirisane DJ kulturom, one daju futuristički izgled koji se odlično prilagođava i plesnom podijumu i ulicama. Mekani srednji đon i lagana konstrukcija izgledaju impresivno i donose novu dimenziju udobnog kretanja kroz svakodnevne aktivnosti.

Puma MIRAGE SPORT patike su samo deo MIRAGE kolekcije koje nas vraća u sedamdesete, kada je bila poznata isključivo po patikama za trčanje. Ova verzija ima prepoznatljive detalje prvobitnih modela koji se prepliću sa novim dizajnom. Patike odlično idu uz modni i sportski look, a ja ih kombinujem uz crni set iz BATMAN kolekcije. Donji deo u crnoj boji i duks sa sečenim i skrivenim elementima dizajna inspirisani su kostimom ovog poznatog filmskog junaka. Boje su tamne, a materijal i grafika imaju mešavinu sjajnih i mat završnica. Bela BATMAN majica ističe se prepoznatljivim BATMAN logotipom.Photo3

Puma MIRAGE SPORT patike su dostupne u verziji za muškarce i žene. Najnovije izdanje dolazi u dve različite varijante − u kombinaciji plave, crvene i žute koju preferiram, i kombinaciji prigušenih tonova sa primesama živopisne narandžaste i moderne boje žalfije.

 

Puma MIRAGE SPORT  dostupne su u Buzz šopovima i online. U Buzz-u možete pronaći sve što vam je potrebno − od najnovijih modela patika, do moderne odeće i aksesoara. 

 

Do sledećeg puta,

 

Naki

Slični članci