Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
06.04.2022.

YOUR FAVORITE NEW BALANCE SNEAKERS JUST GOT FRESH COLORWAYS

Hej ljudi,

Jedva sam čekala da vam se vratim sa novom pričom.

Ukratko da vam predočim kako su New Balance 327 patike nastale. Kada je rekreativno trčanje postalo široko rasprostranjeno sedamdesetih, merilo za obuću za trčanje pomerilo se sa pukog postojanja na performanse.

Iako bi se prema današnjim standardima ovaj dizajn smatrao jednostavnim, to vreme se ističe kao trenutak kada su patike za trčanje uistinu postale svoje. 327 baca novo svetlo na sedamdesete kao vreme inovacija, hrabro preoblikujući elemente klasičnog dizajna sa potpuno savremenim izgledom. S kultnom preradom proverene siluete, povećanog đona, asimetrično postavljenog slova 'N' brenda i zaobljenog đona nadahnutog stazom, 327 pruža ništa manje nego potpunu reimaginaciju nasleđa trčanja.

Model 327 se sastoji od šiljatog međuđona, a inspirisan je modelima 320 i 355. Najlonski jezik daje ovim patikama izuzetnu lakoću nošenja. Toliko su udobne da ni ne osetite da ih nosite. Ova jarko žuta boja podseća na sunce i proleće. Zato sam ih kombinovala sa peachy roze New Balance majicom dugih rukava da upotpunim ovaj outfit.

Uvek sam nestrpljiva da dođe proleće, jer se tada osjećam slobodnije prilikom odabira svojih outfit-a i novih patika. S prvim toplim zracima sunca dolazi ravnoteža... i znamo da nam sada treba više nego ikad. Iako zima ima svoj šarm, inspiraciju uvek crpim tokom  proleća, sa različitih mesta i od različitih tipova ljudi.

New Balance 327 u raznim bojama, koje će izazvati vašu hrabrost na ulici, možete pronaći u Buzz shop-ovima i online.

Pišem vam ponovo, vrlo brzo,

Iva

Slični članci