Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
17.11.2021.

PATCHES OF BLUE SKY ON NIKE AIR MAX 2090

Ćao svima!

Početak novembra obeležili su kiša i magla. Zato sam iskoristio prvi lep novembarski dan za ovaj photo shooting i uživanje u novim omiljenim patikama. Uprkos suncu dan nije bio topao, ali me je vedro nebo podstaklo da prkosim hladnoći i krenem u dugu šetnju. Inspirisan nebeski plavom nijansom, odabrao sam fenomenalne Nike Air Max 2090 patike i krenuo u avangardni deo Bukurešta, kako bih vam ovaj model najbolje predstavio na fotografijama.

Kao neko ko je istinski ljubitelj brenda Nike, bilo mi je lako da, 30 godina nakon što je predstavljen klasik Air Max 90, prigrlim model Air Max 2090 koji u svojoj osnovi ima elemente devedesetica. Zapravo, 2090 u svom dizajnu sadrže dva ključna elementa: unapređene materijale i tehnološke inovacije. A

ko posmatramo evoluciju ove siluete kroz vreme, možemo reći da su Nike Air Max 2090 najnapredniji model do sada. Air jedinica je tri puta veća nego na AM 90 i, dodatno, patike sadrže Air jedinicu i u prednjem delu, koja donosi veću udobnost prilikom svakog pokreta. A taj osećaj je neponovljiv!

Upečatljive su, ističu se na prvi pogled i, iako je njihov dizajn futuristički, Nike nije štedeo na komforu. Lako se oblače i prilagođavaju stopalu zahvaljujući elastičnom materijalu na gornjištu, pa nema sumnje da ćete uživati u svakom koraku, koliko god vremena da provedete u njima. One su definitivno moj novi favorit!

Tehnologija napreduje neverovatno brzo i jedva čekam da vidim kako će Air Max 2090 izgledati u nekom narednom izdanju! U ovom trenutku definitivno uživam u patikama koje su ponovo pomerile granice sneaker kolekcija. Zbog toga i ne može doći do routine, barem ne u mom garderoberu!

Rutinu u odevanju narušavaju i drugi Nike Air Max modeli koji su trenutno dostupni u Buzz ponudi. Na primer, Nike Air Max 270 u crnoj i beloj varijanti, koje su jedne od najtraženijih i najomiljenijih patika več nekoliko sezona. One imaju najveći Air đon u celoj Air Max kolekciji, pružajući komfor koji se pamti! Ozbiljno, morate ih poneti da biste to uočili!

Kompletnu kolekciju Air Max modela možete pronaći u Buzz šopovima ili naručiti online.

Želim vam raznobojni ostatak jeseni.

Ciprian Ciulei

Slični članci