Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
18.08.2021.

adidas Forum - Open to explore new ideas

Pozdrav ekipo,

Ovi sunčani letnji dani prolaze toliko brzo da nismo stigli ni da se okrenemo, a već je avgust. Svi znamo da je ovo pravo vreme da malo usporimo i uživamo u predivnim letnjim trenucima kako bismo došli do novih ideja. U ritmu prenaglašenog i preglasnog meseca avgusta, dobila sam inspiraciju i odgovorila na provokaciju novom super cool siluetom adidas FORUM BOLD.

Oni među vama kojima ne promiče nijedan detalj, primetiće da je ovo samo jedna od iteracija legendarne Forum siluete iz 80-tih. Ukorenjena u istoriji košarke, ona je veoma brzo postala ikona street style-a osamdesetih sa svojim zadivljujućim dizajnom i neverovatnim osećajem udobnosti. Sada, pod uticajem duha nove generacije, adidas je odlučio da vrati na scenu klasičnu siluetu stavljajući akcenat na urbanu arenu i na težnju da svako izrazi svoju individualnost.

Inspirisana divljim osamedesetim, postavila sam samoj sebi izazov da izađem iz zone komfora i rešila da eksperimentišem sa bojama koje nećete naći u mom ormaru. Priznajem da nisam očekivala da pastelni tonovi FORUM BOLD patika idu tako dobro sa smelim i jarkim neonskim bojama stvarajući jednu funky simbiozu koja podjednako može da se nosi na gradskim ulicama i noćnim klubovima.

A ako se pitate da li možete da kombinujete patike opuštenog izgleda, moj drugi outfit će otkloniti sve vaše sumnje. Visoki đon, satensko gornjište koje se ne gužva i svetao vez s jedne strane učiniće da svaki eklektični outfit izgleda dobro osmišljen. Nove FORUM BOLD zasigurno postaju moje nove omiljene patike, jer mi daju slobodu da se izrazim na najbolji način i istražim nove modne horizonte, a istovremeno zadržavaju taj duh osamedesetih.

Model adidas Forum Bold dostupan je u Buzz šopovima i online u dve varijante – kompletno bela ili satenska sa vezom.

Ostanite otvoreni za nove ideje,

Akasha

Slični članci