Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
24.03.2021.

COLORFUL AND PLAYFUL – AIR MAX VIVA

Dugo vam nisam pisala (iz opravdanih i mnogo lepih razloga), ali mesec Air Max modela prosto ne može da prođe bez mene – devojke koja je odrasla u patikama čiji ćemo dan proslaviti 26. marta. I ove godine će, zbog epidemioloških mera, proslava Air Max Day-a biti održana online, a ja vam danas predstavljam model koji će obeležiti ne samo taj dan, već i ovo proleće – Nike Air Max Viva.

Air Max Viva – a ja bih dodala “la vida”. Ove patike su toliko oličenje slavljenja života, na hiljadu i jedan način! Udobne i uklopljive, šarene toliko da nisu monotone, a i dovoljno smirene da mogu da se kombinuju uz sve. Meni su za ove ‘mama dane’ pun pogodak.

Davno su štikle izašle iz mode i svakodnevnih stajlinga. Danas se patike nose kako uz opuštene autfite, tako i uz svečaniju garderobu – što apsolutno podržavam. Iz patika nikad nisam ni izašla, a srećna sam što je svaka nova kolekcija sve bolja. Žena može sve da iznese i da multitaskuje više operacija – u principu nekad niste sigurni da li ima samo dve ruke ili svake godine izraste nova. Kako to plastično izgleda? Dok razgovara telefonom o nekoj ultra bitnoj temi i drugom rukom na kompjuteru potpisuje peticiju protiv bacanja petardi na ulici, ujedno beži od mačke koja se sakrila ispod kuhinje i bocka je šapicama, ubeđena je da je to sve igra. Upravo sam vam ukratko opisala jedan svoj trenutak u danu, a verujem da mnogo takvih trenutaka svaka žena doživljava na dnevnom nivou.

Žene su superbića. Tačka. Zbog toga ih brend Nike “slavi“ u novoj Air Max kampanji.

Da se vratim na Air Max Viva “la vida” patike. Ono što je bitno je da su idealne za razne dnevne aktivnosti, od šetnje, preko treninga, do izlaska na neku đusku. Nije kao da je situacija da se izlazi, ali uvek možemo da maštamo i prizivamo neka bolja vremena.

Dok ti dobri dani ne budu došli, nadam se da ste svi zdravi, da ste nastavili da radite na svojim snovima i da vas ova situacija nije usporila. To što smo svi u kući ne znači da ne možemo da se sredimo i proslavimo Air Max Day 26. marta. Buzz je za vas pripremio sjajnu Instagram aktivaciju i zato obavezno snimite kako nosite svoje Air Max patike uz tri različita autfita, jer možda osvojite nove Air Max patike.

Do sledeće priče, ljubim vas!

Marina

Slični članci